lol

kul att man vinner en biobiljett,när man var en ifrån att vinna en jävla iphone.....


passfoto!

nu ska jag åka till  fagersta & fixa pass, sen är jag redo att åka haha. jag vet det är lite mer än en månad kvar, men längtar sönder. tror vi ska käka kina också, det vore ju himmelskt,hehe. just ja, jag har lov nu & taggar som fan till hösten på cc :) kommer bli grymt! träffa nya människor & kanske till och med mer än det. mina planer ser ut såhär.

*börja på cc
*träffa en hel del nya människor
*andra året,skaffa en studentlägenhet
*lämna virsbo! yey
*mitt liv som stadstjej börjar,haha
*ta studenten & för hoppningsvis blir kvar!
*har ett grymt roligt jobb.


men dream on bitch.


-.-

bion var helt ok igår, lite lång tråkig & inte alls som förväntningarna, helt ärligt, den tecknade är bättre!! disney <3 haha. ska snart tvätta & så där sen blire stek i solen tills mami&papi kommer hem. då blire grillat! sen ikväll blir det mys med bästa!


jag älskar min mattis
du tror på mig
<3


;idioter?

nu är jag trött på allt jävla skitsnack, känns bra att få en jävla massa skit för något man inte vet vad det är! sen av den som man verkligen inte trodde kunde sjunka så lågt, men tydligen, finns människor till allt, och en del av människorna behöver inte jag! & ni vet precis vilka ni är! hur som helst skiter jag i er nu. ni kan gärna klaga & snacka skit men håll det borta från mig iaf!


igår var jag & min kära pojkvän hem till faster, eller ja dom var inte hemma men matte & vicki bjöd över oss på grillning, riktigt trevligt vara, vi körde lite ölpingis & så där, jag,vicki & emma var i lag mot slobban,lillis & matte, och vilka vann då!? jo vi haha get egd typ. sen vid halv 10 åkte jag & mattis hem & kikade på cast away, grym film!

nu ska jag börja klä på mig & sedan möta lisa för att gå ner till IP! & ikväll blire bio med hjärtat. kommer bli super!

nu tackkar jag för mig.hej



RSS 2.0