kungabröllopet i England

haha nerå like I care?

är skapligt irriterad.. det är valborg och grillning hos vickan som står på schemat. det känns sköjj! men samtidigt så ska jag ha kalas imorgon så det är massa förberedelser. synd att man har en familje medlem som är stressad och höjjer rösten dirr. jag pallar inte det. en enkel fråga kan man inte ens svara på. så jag håller mig undan!

mina kläder har kommit, ska nog hämta ut dom.. sen ska jag köpa lite fika också. äsch..

2 DAGAR KVAR. KRAM

hej

FIVE DAYS

om fem dagar fyller jag 18. WIOOOOHOOOOHOOH. känns superduper skönt faktiskt.

fick den här fina kepsen av conny i fredags! superduper fin!

helvete

du kan dra åt helvete. du förtjänar fan inget annat.

*******

idag är det en bögdag. hatar allt idag. fuck allt.






sötcoolbrud.se


H&M igen.. haha jag är sämst

beställde hem tre vardagslinnen idag. känns som min sommargarderob börjar bli lite halv full! det gillas!!! och vet ni? det är bara två veckor kvar till min 18 årsdag. ska bli så jävla skönt att bli 18.. slipper stanna hemma när alla mina vänner drar ut och kanb köpa min egna cigg. vilken frihet faktiskt! snart kommer conny hit, han har haft träningsläger i helgen! haha han lär nog vara helt slut. kramiz





H&M

yesyes internetklickarN isabella maggan hauki... blev bara lite smått.. en fin tröja till min älskade och små grejer till mig själv!!

idag har jag varit i skolan och sedan lunschat och varit på stan med mina bästa! efter stan blev det en vända på gymmet med tjejerna. är helt slut i kroppen nu!! igår var det ju fotbollsträning, det var verkligen superduper roligt! önskar att det var massa folk här i byn som ville spela. men det är det ju inte. riktigt synd faktiskt!!

nu tycker jag att conny ska komma och mysa med mig! hhihi. jag är verkligen super lycklig!

kikar på hockey just nu och väntar på att färjestad tar smguld! helt jävla fucking awsome!!!

det här har jag beställt plus en väst och en ny hatt!



♥♥♥

jag älskar min conny


superhelg

haft en skit bra helg. hade jätte trvligt hos sandra sen drog vi och basta. blev för mycket av det goda kan man säga.. haha så spårade väl lite. sen mådde jag antagligen sämst i mellan sverige igår..

idag har jag varit i skolan. varit på möte om hur jag ska göra och sådär. och det som vi kom fram till verkar helt okej. bra faktiskt. jag hoppas det kommer att funka bara. men jag vill. jag vill så mycket.


myskväll med bästa elin!

haft en jätte mysig kväll med elin och adam. vi kakade god mat och massa godis! hihi sen kom bullen & putte upp en sväng, roligt att träffa bullis!!!! inte alls ofta vi ses nu förtiden när hon bor i västerås och sådär. sen blev det dax för mig och elin att dominera på wii... började med super mario bros. men gick ju åt pip svängen, så vi lirade tennis, jag var björn borg hähähä.. men hon vann.. men det gör inge, lika roligt var det ju för det. nu sitter jag hemma med conny, min älskling hihi..

KÅMPIS DET GÅR BRA NU, eller?äsch ska styra upp lite i mitt liv nästa vecka. lever mitt liv denna helg.

imorgon ska jag hem till sandra på tjejmiddag + henne killkompis, ska bli trevligt. senare på kvällen blir det bastu och förtära lite alkohol, tänkte spöa grabbarna på ölpingis också, lika bra när man väl är igång...

nu blire sängen och vika lite fjädrar.. ja tyck att jag är störd!! puss

lite bilder från mobilen.. häähähhähä








en mening är mer än ett ord.



mina älskade vänner, vad vore jag utan er?


idag har jag & mina fina conny varit tsm i 3 månader. mysigt! tror det firas med ett gympass tillsammans senare, men jag vet inte.

idag mår jag inge bra alls, allting känns fel. skolan är det största felet. jag mår inte bra utav skolan. jag blir så gott som gråtfärdig direkt jag kommer dit, känns inte rätt alls, jag klarar inte av det. jag känner mig så dålig för att jag inte gör det. jag hatar allt tjat om skolan, att jag inte sköter mig. jag erkänner, jag mår inte bra när jag är där. missförstå inte, jag älskar mina fina vänner i skolan, utan dom hade jag inte gått kvar över huvudtaget.jag klarar inte av arbetssättet vi jobbar på. jag kan faktiskt inte ta så mycket ansvar när jag inte kan någonting, som ni säkert vet har jag riktigt svårt när der gäller svenska, berättelser noveller mm. jag har ingen fantasi alls och får ångest när jag inte börjat när det skulle vara inne för några veckor sen. jag känner mig dålig. kass rent utsagt.

måste tag i mig själv, i mitt liv, men jag kanske behöver hjälp på vägen?


RSS 2.0