- 31 mars

hej dumma dag. skolan började kast & fortsättningen av dagen viker sig bara neråt. ska iaf snart & kika match med amanda kine & linneah :) vif-riddarhyttan ! , ska börja lira fotboll igen :D, jag & sandra olsson böjar i v-fors :) puss på det iaf! kanske får finbesök i veckan också :) vore ju inte allt för fel! men ska föna håret nu  :) pussss

- 30 mars

jaha skolan gick fint & fick g på läs & hör förståelsen i nationella engelska!. & får snart veta om jag kommer in preliminärt, fast ska i vilket fall som helst göra omval ! :) sista träningen idag & ska försöka vara med, är så fruktansvärt sliten sen i helgen att någon skulle behöva skjuta mig eller nå :O ska iaf upp till träningen med elin! & snart kommer mandy, vi ska dreggla på kläder :D skriver mer sen!

- 29 mars

hej sommartid! och godmorgon slitna bella ! haha vaknade vid 11-12 av att tvn var borta på mitt rum :O wierd! iaf var gårdagen helt okej! och var härligt att prata med gammalt folk ! jag & elin buggade till och med lite granna ;) haha nej men det var fan ganska kul! sen efter ramnäs drog vi till virsbo hem till crille, :) vi bara chilla & skratta åt peter typ haha:D men ska göra iordning mig nu :) vi hörs ikv! :)

p&k


du är bra :) traalalalalaaaaa

- 28 mars

klockan ringde redan vid 9 för att jag skulle till ica & sälja nå baklotteri grejs !, vi sålde slut allt så dom andra slapp! :) bara för att jag är så charmig ;) haha nejdå! sandra & ella var ju där, ella har ju tappat båda framtänderna så hon ser inte klok ut hahaha xD. jätte skoj! iaf gårdagen blev helt okej, ! träffade både lunkan & KERT!. så nu är jag super glad! hehe. våran skjuts var tvungen att köra in becka till akuten eftersom hon fick ett stort hack över ögonbrynet efter att ha ramlat in i någon dörrkant :/, hon var inte så full att hon inte kunde stå utan att det var massa skor & grejer på golvet :P. så pappa kom & hämta oss! & sen sov jag faktiskt :D hehe. ska in till ramnäs idag & fest med lite gammalt folk, vilket var länge sen så ska bli kul som fan ;D. men ska väl börja göra iordning mig lite smått nu, sen får vi se vad som händer innan ramnäs. säkert kommer amanda hit & gullar (a) men puss'sålänge:)!

fick höra en del saker som jag inte ville höra också. det värmde inte!
tack. nu gjorde
du ett misstag!

- 27 mars

ÄNTLIGEN HELG! och äntligen party! blir att åka iväg till Norberg idag! :), & imorgon ska jag till ramnäs :) den här helgen kommer bli super! sen äre föräldramatch på söndag, säkert inte nå sliten då ;), haha, igår på träningen trodde jag att mitt lilla paket skull spräckas eftersom jag ramlade & typ landade på ah.. & det gör så ont att jag nästan dör! fyfan. men ska fixa mig nu men min mobil lever hela kvällen! <3

p&k

- 26 mars

dagen började med en varm dusch och sedan skolan. gick hem tidigare pga on i magen, sen drog jag till stan med 1 tåget med elin, jätte trevligt vare! länge sen vi umgicks bara vi =) träffade även zara & theresa, vilken söt bebis mage hon har!!, hehe var väl trevligt! kom hem med ett par lack leggings och en tröja och nå glitter eyeliner, köpte även tågkort nu, vilket kommer bli skönt nu hädan efter ! :) sen tränade jag, vi hade mest kul & hoppa säck, spela cup & lite sjuka grejer. så klart vann mitt lag ;), eftersom jag var king på att hoppa säck :D haha men ska kika klart på sveriges värsta bilförare nu! hare bäst my friends!

p&k

- 25 mars, grattis mamma!

vaknade med solen som kastade sig in genom föstret, gick upp nästan direkt & gav mamma en kram & present efterosm hon fyller år idag! :D så grattis mami! fick sjuts upp till skolan, hade nationella i engelska, gick hyffsat bra :) efter det hade vi 20 min engelska bara sen matte & sen slutade vi, amandas bror hämtade oss för han fick körkort idag! grattis på det med !, nu ska jag göra mig i ordning för att jag och amanda ska ut & ta lite vårbilder! & senare ska jag på möte för sktrim :)! skriver mer ikv & lägger ut lite bilder från dagen!

UPPTATERING
mötet gick väl helt ok!, fick veta idag att skolan jag sökte till ska inte starta i år eftersom så få hade sökt :P så jag & amanda ska söka till den skolan i Malmö :), skulle vara skönt att komma bort!!, om vi inte komme rin där ska vi komma in i sthlm :)! men iaf så gick jag till unkan efter mötet & bara chillade med några färskingar ;) hehe, ska sova nu så jag orkar upp imorgon! hare fiiiiiiiiiint!

solen stttttteeekte fint!







p&k

- 24 mars

hejhopp :), vart västerås idag efter skolan, amanda skulle till tandläkern så jag & johanna följde med :), köpte present till mami & ett hårband :) har missat halva den rätte för rosing så ska kika det på kanal5.se nu :)! + att amanda är bäst, finns ingen bättre!,  dagen var iaf väldigt najs! men kika också. muuuuuums! men vi hörs imorgon !!



du har inte det som jag har. jag lever i en dröm jämfört med dig.




p&k

- 23 mars

hejhallå (:, dagen började med en tidig dusch vid halv åtta eftersom jag försov mig lite, sen skola vi åtta :), hade mest vanliga lektioner idag, och stog i cafét på rasterna med louise, fick även veta att jag fick VG på novellen, vilket jag är ganska nöjd med, men jävligt många onödiga fel gjorde jag!, som dialogen och sådär :P, mamma är sjuk så jag måste göra mat.. sen ska jag ju träna om två timmar också :), tänkte höra med elin om vi ska gå upp eftersom att hon är hos sin mami :) & mamma fyller år på onsdag så tänkte åka in till stan imorgon och köpa någonting :) några idér?? ska kirra mat nu, men tänkte att jag skulle lägga in lite bilder på stuffs jag har tänkt att köpa senare :). skriver efter träningen.

UPPTATERAD
Träningen gick väl helt okej, bortfrån att mitt hjärta hoppade åt helvete, kan jag inte bara få provresultaten & se vad det är som är fel?, åååh jag blir tokig. iaf så sa lisa att jag var bjuden hem till henne på lördag :) , ska dit med elin så då blire party!, äntligen säger jag bara! :D sen på söndag äre match mot föräldrarna !, härligt.?! hoppas mamma är frisk till dess, tror att hon tycker att det ska bli roligt faktiskt :) men orkar inte skriva mer, här är lite snykka kläder jag har spanat ett tag nu :D


halv öppen för att kurvorna ska synas :)

jag tänkte sprätta bort dt svarta midje snöret!

en sjukt snygg klänning

en söt klänning!

nå vad tycks? vilken tycker ni jag ska köpa?
p&k

- 22 mars

home sweet home, :), kom hem för någon timme sen, vart en riktigt trevlig helg med andreas, marcus, rosanna och jonis :), vi har vart in till sala & sådär, sen bastat & små druckit lite grann :), riktigt skönt att komma bort från allt & ingen som tjatar vad man ska göra hela tiden! :D, men snart börjar "supersöndagstv", oth, gossip girl & wipeout, vilket jag har längta efter hela veckan!, och imorgon äre skola igen! usch för de, men det fixar jag, har typ nationella i engelska i veckan & säkert i matte med eller nå xD, menmen, ska plugga lite nu sen ska jag väl äta :) skriver mer ikv efter wipeout :)



p&k

- 20 mars

godmorgon barnbidrag!hihi :), sitter här med bikini för att se att den riktigt passar xD haha, men egentligen vill jag inte åka är blek och tjock usch, eller ah jag känner mig tjock i bikini :), det här kommer inte gå som en dans på rosor ska jag säga er! men ska väl packa det sista så jag inte glömmer någonting!:) skriver när jag kommer hem från skolan! pusss'sålänge

UPPTATERING
hemma från skolan, och dagen blev precis som man tänkt sig, jobbig och massa jobbig!, hade spinning också, och är så slut nu så det är sjukt ;D haha fick en boll i huvudet närvi bada också, det var kul :D nej! sen typ kallsup hela tiden. hejja mig, kan inte ens simma längre haha, typ hundsim/katt förfan :D haha, blir nog inte västerås idag eftersom jag inte har någon skjuts hem från stan ikv :(, men åker kanske bort över helgen beror på mamma, ska prata med henne, isf ska jag åka till jömsebo tror jag det heter, iaf marcus stuga :), vi var där i somras, var as skönt att bara vara borta, åker med ante, marcus, marcus tjej rosanna och jonis! hoopppas på en super helg, inte så jävla skönt att gå på dass med rödaveckan kke, men helt klart värt det! man känner sig mer vuxen & tar mycket mer ansvar när man är där, man städar, diskar, lagar mat och liksom ja, :D haha man känner sig mer vuxen & sen kanske man får det till en vana att följa med hem också? det hoppas vi! så mamma kan vara lite stolt över mig ibland också! skriver mer innan jag åker, om jag nu gör det :)!


du vet att jag saknar dig!



p&k

- 19 mars

ännu en skoldag avklarad, inte alls länge kvar till man slutar och börjar gymnasiet :o, fast eftersom vi nior & skolan inte har någon gemenskap längre så spelar det kanske ingen roll att sluta?,  alltid när niorna slutar har man en aslutningsfest, men jag funderar starkt på att strunta i den & åka till grönan med skolan istället eftersom det är samma dag i år , för att vi nior inte ska dricka, men de flesta struntar ju i att inte åka med, men jag orkar inte en avslutning men massa människor jag inte ens känner? känn så tråkigt, alla har förändras sen vi började 9an, en del går & tror att dom äger skolan, en del bara blir annorlunda & dömer folk hur som helst. saknar 8an, då hade vi ju as kul ! menmen nog om det, jag är äntligen klar med familjen svensson, vilket jag är superlycklig för :D wiiie :D hehe & ikväll äre träning, men ska städa innan på mitt rum! och mina kläder har kommit ska hämta ut dom idag :D haha jag har en bra dag idag ;) lär snabba mig att städa nu, skriver efter träningen ikväll , puss på er (k)

UPPTATERING
vart ingen träning för min del, fick panik genom att hitta en bikini eftersom jag växt ur mina :P fett drygt! men hittade en till sist ! har umgåts med kine & amanda lite granna, ganska skönt, ni är bra! och jävligt roligaaxD haha, kines roliga skämt slår nog allting faktiskt :), imorgon blir det förhoppningsvis v-ås hoppas jag :)!! och har testat mina underbara kläder, (k) ska skicka tillbaka chinosen & beställa en mindre storlek, men jeansjackan, den får 5 stjärnor :D sen tröjan perfaaa:D nu längtar man ju bara efter att visa sin kropp i badhuset.. inte! hemskt! men måste ut på en rök sen sova hörni.! puss på er (k)




p&k

- 18 mars

idag är en bra dag, en ondag & solen skiner, synd att de är kalla vindar bara, annars vore det ju perfekt! jag är super glad idag, eftersom att andra än mina vänner läser & komenterar min blogg vilket jag tycker är jätte kul! :D sen ligger jag inte efter i skolan längre" hejjjjjja", det är ju något som jag tycker är positivt iaf!, amanda kommer snart över iaf, ska väl ta en fika i solen kan jag tänka mig :) ahhaha låter som en gammal tant, men det lät iaf ganska bra & mumsigt :) sen har jag även bestämt mig för att jag ska sluta på innebandy nästa säsong, pga beetende inom laget osv.  skriver mer sen ikväll!

UPPTATERAD
hemma från unkis efter en spelgalen kväll, lirade mest skipbo med bullen & sara, jag vann de flest gångerna skillad som man är ;) haha. tidigare har jag ju lekt med mandy som jag sa tidigare att jag skulle, vi satt mest vid datan och kollade kläder och sådär! juste idag lämnade jag in min novell! wie :), sen imorgon äre redovisning med amanda för hela klassen om August Strindberg, vilket amanda är sjukt nervös till haha, en annan är cool lugn (; nu nu står hon i köket & gör mat eller nå den tjockisen !(kk' ska dit och kika läget nu! höörs mina snyggisar!

en diskution utan bråk! för bra

p&k



- 17 mars

hej studiedag! vaknade runt 10 av att mobilfan ringde, men han inte svara & det var nå skyddatnummer. tråkigt! idag ska amanda komma över för vi ska plugga. jag ska skriva en dum novell & göra klart familjen svensson! vilket jag borde sätta fart med ;) sen tror jag inte att det är något mer, eller jo nå hälsohäfte :P men det är lätt :). men vi får se när hon vaknar.!

det är nästan tre veckor sen det tog slut mellan mig & jesper. det går bättre en förväntat att hantera det. menar liksom, jag är ju kär i han & sådär men jag försöker se på andra saker & ignorera den tiden så mycket det går!. hoppas det fortsätter såhär! men då menar jag inte att vissa idioter tar upp det & använder det som skämt. det klarar/klarade jag inte av!

UPPTATERING
dagen blev som planerad. jag & amanda pluggade i tre timmar & sedan har jag legat framför tvn. men nu kikar jag den rätte för rosing och HUGO är snygg som alltid!, skriver efter vad jag tycker om pogramet!
man såg hur avis hugo blev direkt Ian kom in i tävlingen, men enligt mig är Ian en ful flottig italienare!, så hugo baby, han blir ingen konkurent (k), helt sjukt hur "kär" jag är i hugo :D haha , han är för snygggg.. jag dör! äntligen åkte den där snuskplayboyen ut också!, jefrey eller vad han nu hette!, usch för han faktiskt! nej nu ska jag ta & duscha sedan sova så det bara sjunger om det!

PUSSSSSSSSSS




vilket par ska jag beställa :D?

- 16 mars

hej bloggen (:, klev upp nästan vid halv åtta idag! :D jäätte skönt att sova ut lite, somnade ganska sent inatt :/, kollade på massa filmer! i skolan hade va bara massa vanliga tråkig lektioner fast en rolig, haha nu sista engelskalektionen. hahahaha... kalle fick typ all skit för att han snackar och smsar hela lektionerna men då började han bah ; men vafan bella lollo & amanda då... är dom dina jävla änglar eller..jag typ skrattade så att jag grät. låter verkligen skit tråkigt men var apkul! :D:P haha ikväll äre träning, men har förbannad ont i låret så vet inte riktigt om jag kan vara med :), men förhoppningsvis drar jag upp & skjuter lite ;) vilket jag behöver träna på! & imorgon äre studiedag :D inge sköönt:o men då ska jag & amanda plugga iaf. familjen svensson & sen august strindberg måste vi få klart xD haha. men skriver ikväll efter träningen. pusspåersålänge!!!!!!!!!!!
jahaja då är jag tillbaka, har tränat vilket jag inte borde eftersom jag har ondare i låret nu än innan :P, nu sitter amanda & rebecka här & snart skjuter jag amanda eftersom hon är så jävla dryg ! & tror att hon är kul ! men nu ska jag typ faktiskt ut & röka sen bege mig till sängs senare! vi hörsssss!

p&k

- 15 mars

dagens började med pizza till frulle (A) haha, sen blev det dax att dra sig till samlingen, :) vi hade match mot skultuna som vi vann med 8-3, vilket var mycket roligt! första perioden var vi kassa & dom andra gjorde 3 mål, men i andra & tredje var vi riktigt duktiga & gjorde åtta mål :), nu sitter jag här med amanda :D wie jag har testat olika bikinis eftersom vi ska & bada på fredag, men ingen jävel passa :P antingen sen man ut som en buffel eller som en ihopptrycktelefant! men men vi ska försöka ordna det här ;) haha har inte så mycket mer att säga om dagen så vi hörs imorgon mina vänner!

p&k

BESTÄLLT :D

WIIIIIIIIIIIIIIIIE, SNART ÄR NI MINA !!!!

 







 :D:D:D:D:DD:D:D:DD

- 14 mars

vaknade redan klcokan åtta imorse. idag händer ingenting.ska bara vara hemma eller så drar jag till v-ås :P och idag mår jag inte alls nå bra, känns bara som om jag är ledsen och ska gråta hela tiden :( usch för mig & mitt liv just nu som inte är på topp, ska försöka jobba vidare med det, tar en sak i taget, man orkar inte att flera stycken sviker, det gör man inte:P man tror att man betyder mer än vad man gör för en person. eller man blir lurad till de :P sak samma pallar inte. ikväll äre finalen i meldofestivalen, blir nog att se om jag inte drar till v-ås :P hejja heat och måns !=) men nu ska jag kolla på film så att tiden går fortare, så att lite människor är vakna ;D

jag är så sjukt jävla besviken.

Let me hold you
For the last time
It's the last chance to feel again
But you broke me
Now I can't feel anything


p&k

- 13 mars

äntligen helg efter en jobbig vecka i skolan!, idag hade vi nationella i engelska hela förmiddan, gick dock inge vidare :P har v'rldens träningsvärk sen igår :(  buh. ikväll blire "hemmamys" med så ska det låta/let's dance, (inte bestämt mig än), nu ska jag ta en rök med louise..
jaha kvällen sög kuk & händelserna under natten var helle ringe vidare. HEJ

p&k

- 12 feb. upptaterad

skolan idag var rätt okej, efter skolan gick jag & amanda till may's och solade och det gav faktiskt resultat :D vilket är kul som fan ;) sen när jag kom hem åt  jag bara & sådär.:P nu sitte rjag här & taggar träning :) sista träningen innan sista matchen :), vi ska ha lite cup & sådär på träningen., det är kul :) nu ska jag packa sen möta snygg michaela där, <3

   :D:D:D:D


http://www.youtube.com/watch?v=bYazjEUwwK8&feature=related     jag gillar lejonkungen (A)




UPPTATERING
träningen gick super dåligt, vart dålig stämning & den sög rent utsagt, blir trött på människor som inte har respekt för andra & älskar att trycka ner folk, jag är ledsen men sånt tål jag bara inte!!!!!! jag tänker inte spela med ett gäng "mobbare" inom laget, och antar att fler håller med mig, det är inte första gången det hände. det är fan inge roligt. sen fick han en stjärna i kanten på träningen jag & moster fick de, utav vilken aledning jag sög balle? jag gick gjorde ingentign vart förbannad & drog när inte vårat lag spelade, var sur mot alla, nej fan vilken sugig träning, nu är jag så jävla trött på det här. uschusch, ska bli så skönt med uppehåll/kkesluta , antagligen sluta men egentligen äre ju inte de jag vill men klarar inte av det längre :/, hoppas på bra femmor på matchen iaf , nu ska jag röka med amanda sen sova.  

p&k

- 11 mars

klockan ringde som 07.30 men slö som jag var kom jag inte upp fören halv 8 (A), haha då hoppade jag in i duschen medans pappa fixade frukost åt mig, snäll som han var (A), sen skjutsade han mig till skolan och då hade vi hk, jag & amanda gjorde äppelpaj & käkade glass till, var mums (:, sen hade vi mest vanliga lektioner :), efter lunch hade vi muntliga nationella i matte, jag amanda louise och andreas var i samma grupp & det gick verkligen super bra! verkligen nöjda var vi allihopa, (: sen hade vi dans på ev :), vart mycket snack och sådär men as kul vare som vanligt & sen slutade vi :) så nu är jag hemma och ska snart till ica & köpa lite grejs till tacon som jag ska göra :) + cola & chips ( pringles ) men upptaterar senare, ska ut & röka med telefon sällkap av zara ;) haha

upptatering
jahaja nästan hela dagen har gått och inte har det hänt mycker, har vart & handlat & lagat mat till familjen :), sen har jag även vart & socialat vid unkan haha, kollad elite av matchen man utd - inter , men nu kollar jag på datan :D HEEEEEJJJJJAAAA MAN UTD, och cristiano ronaldo, bara kyss mig?;) haha men jag har ju hittat en ronaldo wannabe i "den rätte för rosing" och han heter hugo & är verkligen uuur läcker ;Y maha nu ska jag ta mina pringles & fetta framförmatchen, hööööörs snyggisar

p&k

den viktigaste

en vän är det viktigaste som finns, man klarar inte av att leva utan dem .
min bästavän är zara, zara & jag gör nästan allting som ska vara tråkigt till roligt
vi kan skratta om allting, vi bråkar inte, vi har det bra!
hon är den personen som har fått mig att blivit som jag är idag
innan vi blev tajta så var jag inte alls någon bra människa, jag har förbättras.
även om inte alla tycker det, tycker jag det själv. du är en sån man aldrig vill förlora
och jag är jämt rädd för att jag blir kvar här själv. visst jag har andra underbara vänner också
men ingen är som du, dig kan jag prata med om exakt allting & jag uppskattar allt du gör
du är bäst och jag älskar dig mest i hela världen!


i h




- 10 feb

var tvungen att kliva upp tidigt idag igen,  gick till skolan och hade mest vanliga lektioner och sådär, efter skolan skulle jag & amanda ha pluggat men vart inte så?, vi kollade på ghost & room riders istället & nu kollar jag på den rätte för rosing, vilket är helt värdelöst men ganska roligt att se xD haha, efter det blir det andra avenyn ! =)
orkar inte skriva nå mer, haha, ^^

p&k

Ta min hand, andas in
Håll mig hårt, jag är din
Kyss mig, se på mig

/
ih

- 9 mars

jahaja, blev att stiga upp tidigt & fixade mig till skolan, skolan var helt okej idag, roligaste hade nog jag & amanda iaf, känns bra att få skratta lite, visst att jag skrattar annars med men inte för att jag mår bra!, idag har jag mått bra :D wiho härligt det, i skolan fick jag ett sms av sara randolfi, där hon frågade om vi skulle umgås imorgon, men eftersom jag & amanda har våran "pluggdag" varje tisdag gick det tyvärr inte så det blir på onsdag istället, ska bli kul eftersom jag saknar henne jätte mycket och det var länge sen vi sågs !, efter skolan gick jag hem till mormor eftersom mamma var där & hon bjöd på fika & sådär, där fick man också några roliga stunder, haha, efter mormor fick mamma & jag skuts av sune hem för att vi inte orkade gå, då kom amanda över & vi kollad epå lite kläder jag skulle beställa, skulle beställt dom idag men blev dock inte så eftersom min kära data dör hela tiden & då hinner jag inte, men vi ska göra ett nytt försök imorgon :), sen blev det att traska upp till träningen i slasket men det var det värt, vi hade en liten "cup" på träningen där mitt lag vann i finalen (k), wwwiiie ;D, haha & efter det en halvtimmes fys :), men det var extremt skönt att träna efter att inte ha gjort det på en & en halv vecka :), nej men nu mina sköna hönor ska jag glida ut & ta en cigg sedan lägga mig till sängs :), min mobil är öppen för alla ! =) sköt om er

p&k

love is a poor man's food
i could hold you in my arms
i could hold you forever




/ vad jag bryr mig om nu är att hållas kvar

- 8 feb

jahaja, äntligen hemma :), var väldigt tråkigt att vara iväg en vecka utan data :S, usch men jag överlevde som ni ser! vädret var inte det bästa, men jag åkte skidor en dag, & då gjorde jag en väldigt fin vurpa med paul i liften ;) mahaa, jag trodde på riktigt att jag skulle dö, men det gjorde jag inte ;),  nu är man sliten efter att ha gått runt & gjort ingenting i en veckas tid. men nog om min tråkiga vecka i sälen,. mitt humör är inte direkt på topp, tyvärr inte! & imorgon äre skola & innebandy, inge jag längtat?! johoruuu :), + att jag är på god väg att sluta röka, inte rökt mer än två ciggaretter om dagen där uppe :) jag är DUKTIG! sen så har jag fått tid till tandläkaren, :S uschhhhh, ska ta avtryck & sådär eftersom jag ska få tandställning :)  men nu ska jag ringa amanda så hon kommer över & kramas lite :), vi hörsssss

p&k

- 1 mars nu drar jag :D

då drar jag till sälen efter en ganska trevlig kväll igår :), vi var bara några stycken hemma hos daniel, men jag tyckte det var helt okej !, vi drog till donken direkt ifrån daniel sen, muums vare, haha (:, sen sov jag lite i bilen :) nej nu roparpappa att jag inte får sitta här för vi ska åka, men vi hörs :) ni får gärna ringa & underhåll mig :)

puss på alla mina babes (k)


jag gick & blev snygg här :)

RSS 2.0