hihi

träningen gick super, nu blire dusch!!
ville att ni skulle ni min älsklingströja!

tjeeeeeeeeeena

hemm från skolan nurå, blev en slapp dag & slutade klockan 1 :) men tog 2 tåget hem med katja :)) haha gick på stan en timme med henne & linnea, för härliga brudar de där! blev två toppar hem idag, nu är det slut handlat!! haha imorogn ska iväg på kick off med skolan, hemligt vart vi ska, men ska bli galet kul ändå! älskar min klass!<3 ikväll blir det träning, hoppas de inte blir allt för hårt bara för orkar verkligen inte! bloggar kanske mer ikväll vi får se ;)
blir en härlig bild på mig & emol


sliten cheey

okej sliten som ett as, men det var det ju värt! hade en super kul kväll igår med mina underbara vänner. trotts att en del åkte hem alldeles för tidigt! men vart mysigt med grill här först, sen drog vi till centrum, hahah.. blev dans & mingel! perfaaa.

idag vaknade jag vid halv 11, följde med mamma & pappa till skultuna först sen åkte vi till åsby! mysigt.. sen blev det lustikulla! mums. nu kom jag precis hem från innebandy möte. stannade även kvar & kikade på herrarnas första träning med moster, jävlar vad dom är slöa, som mig då! eller ja dom orkade mer eller mindre ingenting. fast jag hade inte heller orkat men ändå kul :). nu blire tagga till skolan imoron, har faktiskt längtat hela helgen!!! alla bilder från igår finns på min face. pussis


färkrök alla dör





resten har decad!

piggelin

kvällen spenderades med min kära vän!! blev en rulle... taran och den magiska kitteln! världens läskigaste disney film! haha vaknade halv 9 idag, det var länge sen jag var uppe såhär tidigt på en helg, men gick iofs och la mig redan  kl 22.30 :) vaknade inatt av att nå fulla idioter kom hem & gapa i en timme. usch vad irriterad jag blev.

idag äre fest haha!!! men först ska jag städa klart, sälja lotter & kika på fotboll!! :) sen kommer lina,kalle och emil! sne kommer resten! mohaha blir grillat och mys med mina käravänner! <3 sen kör vi skriver kanske mer senare när dom är här! så får vi kanske göra ett videoinlägg haha. om jag vet hur man gör ;)

den osminkade sanningen!


helg!!!

home from school :)) härligt!! men skolan är som sagt bra vilket jag skrivit hahah. men inga konstigheter än.imorogn är det virsandagen! hahah ja förra året gick det ju som det gick.. men nu är det nya människor & kallare så lär ju inte bli en repris.. hehe.. nu är louise här & vi har flummat med webcamen. haha jag slänger in lite pics. pussis








japp mupppps juuuuuuuuuuuuuu


hejhello

friday morning, wiho.. haha jag är faktiskt pigg nu :) sitter och dricker te, ur min snygga komugg hehe..ska bara sminka mig sen går jag till bussen.. igår gjorde vi nå kollage! eller ja något såntdär, med massa bilder som skulle vara jag. eh ni fattar inte hehe, ne nu glider jag pussssssbabes


underbart

skolan är underbar, haha längtar redan tills imorgon, första & sista gången ni får höra det, ahha nerrå. men var riktigt bra alltihopa, matkortet blev på subway och två rum & kök :) blev ju kanon!!! hehe kom i samma klass som lina & vi fick såklart m-l som handledare :D hihi super nöjd och en annan ganska ung tjej som hete linn tror jag :D haha efter skolan stannade jag & lina kvar & gick på stan, fick med mig hem ett as coolt paraply, franskmanikyr set, kollegeblock och ett par örhängen :D kanon imorogn blir det en kavaj tror jag! blir ju kanon!! jag älskar v-ås! ska ställa mig i kö till en lägenhet i stan också! så jag slipper virsbo! hihi bjuder jag på en bild på manikyren & mig ;) + mitt underbart snygga paraflax... är egentligen turkost.. första gången så klaga inte...!! haha



FIRST DAY IN SCHOOL

ohyes, bjuder på en liten facelook.


DISNEY!!

alltså finns det ärligt något bättre en disney?? även om en del är sjukt läskiga som taran & den magiska kitteln, hel läskig & alladin, jafar när han blir en orm, uschhhh menmen. här är min favorit disney filmer iaf :)

1. herkules


2. ringaren i notre dame


3. askungen, snövit, lilla sjöjungfrun, alladin, svanprinsessan m.m
eller ja allihopa!!!!!!!11

.

ena dagen går det hur bra som helst andra dagen pallar man ingenting. fan det är jobbigt, vet liksom inte hur jag ska bete mig. usch hoppas allting blir bra nu när jag börjar skolan! usch tycker inte om det här.

imorgon börjar skolan & jag längtar, jag & lina ska bli pluggisar så, lär ju ha rätt inställning från början. kommer bli super skoj! så imorgon börjar det roliga!

inge mer att skriva hejdå

träningsvärk åt fem personer

kan inte sitta på toa, kan inte gå ner för trappor, kan ingenting, ändå ska jag ner & springa vid skräddis idag! :) dutti tjej! två dagar kvar till skolan börjar! längtar sönder, ska bli pluggis med lina hade jag tänkt, sitter och lyssnar på en as mysig låt hahah. as löjlig jag vet men vem är inte det till och från?

http://www.youtube.com/watch?v=7PFVQjOxEWY


inge bättre okej!!!!!!!!!!!!!

har tagit tillbaka kontakten med j som fick mig att må ständigt bra & uppskattadde mig i alla lägen, super glad för det, saknat honom som bara den :)  puss på att det går framåt med en del saker, visst ingenting kommer bli som det borde, eller kanske, bli bra nu <3

blir en gammal bild från förra året, älskade mitt hår.

jag orkar inte

det får inte hända igen. jag orkar inte, det har varit nog med skit den här sommarn! det får inte vara sant! jag håller bara tummarna för att du ska bli bra. det får inte vara något. jag älskar dig.

skriver av mig

vad fan var jag för dig? trodde fasen att jag betydde någonting för dig, men jag betydde inte ett jävla skit. allt ditt snacka om att jag driver dig? att du älskade mig? allt om att jag var så bra för dig? om att vi hade det så  bra? vart fan hittade du dom meningarna? alla dina jävla lögner har gått rakt upp i halsen på mig. känner bara för att spy på hela världen. hur kan man låta sig bli sårad så jävla mycket att man knappt vågar gå utanför dörren? utan att behöva känns sig orolig för att träffa just den här personen! jag tycker det är sjukt, helt sjukt. att man varit så jävla lättlurat & gått på allt snack, jag visste hur du var? jag såg hur du hade behandlat andra ändå tillät jag dig behandla mig lika jävla illa? det är mitt fel bara mitt fel, jag borde aldrig ha tillåtit det. att  säga att man ska skiljas som bästavänner,det vet jag aldrig händer men så mycket som du sa att du ville vara vän efter? när du väl fick vara min vän? jo då sket du fullständigt i mig? då var jag inte ens ett "hej" värd. gud vad jag måste ha betytt mycket. helt sjukt hur bra jag känner mig? & jag är inte den som går vidare på en vecka? nejfan då vet man inte vad kärlek är! eller dessutom inte på en dag som du, du ska få tillbaka dina grejer,sen behöver vi aldrig mer ses, det var ju så du ville ha det så.



heido

blogga bella!!!

hejhej bloggen aka konkurs. hhaha nerrå men emil ville att jag skulle blogga så, hmm vad har jag spenderat min dyrbara tid på sen sist?.. jo jag har varit i hallsta med emil & elin super trevligt! sen har jag ju fanemej tränat:o ojoj menmen.. haha kikat fotboll & sådär! nej men slängen in en bild på det som ger mig lust att leva! justja, jag har klippt lugg.... uschh. men men skola nästa vecka! wiho griimt taggad. heido

HEM KLICKAT!!!

super nöjd med min beställning!!!, synd att plånboken lider bara !! :(









HM + inlove

ja jag har hittat kläder, och ja jag kan köpa dom för jag har fått lön, men måste ju ha råd med egypten resan!! :( så blir svårt det här!! snälla ge mig pengar haha...¨nej jag tänker nog chansa på en beställning och hoppas på en fet lott med pengar!



sen vill jag bara säga att jag har aldrig tyckt en kille varit så sjukt jävla snygg som denna, kan vara att han är lite lik min framtida man.. hmm SÅ JÄVLA SNYGGGGGGG


home... :'(

är hemma i kylan, jag har haft det underbart. kika mina bilder på facebook. dom ska läggas upp inom kort!

ärligt..

If I could turn back time
If I could find a way
I'd take back those words that hurt you
And you'd stay
If I could reach the stars
I'd give them all to you
Then you'd love me, love me
Like you used to do

RSS 2.0