- 28 feb

woooho, imorgon drar jag till sälen. ska bli så JÄVLA skönt att komma bort om jag ska vara ärlig :), men men ska packa nu idag, sen drar jag in till stan ikväll med girlsen & festar!, ska bli mycket trevligt, men ska åka åtta eller nå imorgon bitti så det kommer inte mycker sömn för min del ;) eh vem bryr sig, ska vara torr i sälen en vecka :) jag kan ju alltid sova i bilen ;) mohha skriver mer innan jag åker in till v-ås :)

"hur tror du jag överlevde den jobbiga perioden? bra vänner och mkt alkohol :D"
louise har rätt i det hon säger :), så ska försöka få den linjen att fungera ;)


upptatering
amanda var nyss här & vi fixade lite grejjs till ikväll :), sen städade jag åt Sally :), & klippte hennes klor & borstade henne :D duktig jag är :D, hehe.. just nu äre lite krisit men det fixar sig nog ska föna håret nu & och fixa frill&face :)
men skriver inatt när jag kommer hem om hur kvällen var! , om inte skriver jag imorgon bitti :)
hare så trevligt ikväll & hoppas melodifestivalen är braaa!

p&k

- 27 feb

ojoj., klockan är redan tio över 2 & jag vaknade för tjugo minuter sen. jag har drömt så himla knäppa drömmar också, haha, det är väl då jag kan skratta iaf :P, ante ringde och väckte mig, så ska dit & kolla på film nu :) min tira har svullnat upp lite också :/, har antagligen legat på den i natt eller nå :P, men skriver mer sen ska pysa till änti (H)

p&k

KLART ATT DET ÄR JOBBIGT!

Det känns som om jag bara slängt allt på dig, men så är det inte. jag har med gjort mina misstag, jag kanske bara får smaka på min egen medecin? det tar hårt men nu vet jag hur du kände för två år sen. det är svårt, men jag hoppas iaf på att allt ska lösa sig. jag vet att du inte läser min blogg men jag vill iaf att alla andra ska veta det. jag kommer aldrig sluta tänka på dig. du är inte det ända som är åt helvete i mitt liv just nu, det är massa annat också, det kanske bara förvärrar allting hoppas jag?, eller så är det bara du som fått mig såhär, jag troddde aldrig att det skulle bli såhär, jag tänkte mig dig till jag skulle dö, aldig utan dig som jag sa, & det håller jag fast vid, det spelar ingen roll om jag går vidare & kanske hittar någon annan en dag, du kommer iaf vara det som betytt mest för mig, & jag vill inte hitta någon annan, det vill jag verkligen inte. det var ju så jävla bra, jag vill inte fatta att det är såhär, snälla jag var lycklig, jätte lycklig, jag kommer aldrig få känna den känslan igen om det inte löser sig. just nu vill jag faktiskt bara bort, bort från allting, supa mig redit full och typ flyga eller nå, nu låter jag helt fucked up, men det är så, som att allting positivt har försvunnit ur kroppen. jag fattar inte ens att jag är ensam igen. jag vill inte vara ensam. definitift inte utan dig. buhuu, jag vet inte vart jag ska ta vägen. upp ner ut in. ingenting skulle vara rätt för mig. uscha för emos, men nu äre jag som är de, kan ni tänka er en emo bella, nej, jag som alltid varit så glad & aldrig haft nå beskymmer, men det kanske var min tur, hoppas jag hittar det som kallas lycka igen. desto mer man vill, desto mindre hittar man?, eller desto mer kanske? jag vet inte tror inte på sånt där längre. ingeting kommer någonsin bli sig likt. tyvärr inte. gaah, det finns så mycket jag vill säga dig, men om jag sger något får jag bara ett "okej", & det sårar mycket det med, som om du inte bryr dig längre, som om jag inte finns för dig längre. men om du är lycklig nu så är det väl bra, bättre det än att ingen är lycklig?. fan jag vet inte vad jag ska göra. ett till slag så kanske det kommer något vettigt från mig?, eh jag vet inte, kommer nog aldrig få redo på det heller. får väl bara bli som det blir helt enkelt. ojojoj, undra om någon ens läser det här, det skulle nog bara vara onödigt, står inget vettigt ändå, bara massa skit. jag inbilla rmig att jag mår bättre av att skriva av mig lite. men låt mig tro det, det är ju iaf någonting.


i'll always love you

- 26 feb

det har gått en dag. och jag kan ju inte påstå att jag mår bättre idag, men jag försöker att inte tänka på allting som har hänt, det är bara & ta ny tag. om & om igen !

vaknade hos amanda imorse av att hennes päron kom hem från thailand, jävla bruna dom var... så jag & amanda bestämde oss för att sola, men resultatet blev bara kräftor.. , haha, men vi ska fortsätta sola lite här & där så vi får lite färg :) inte för att vi är jätte bleka nu men för rolighetens skull, haha :P haha, påvägen hem från so,ningen gick vi in på ica, köpte mina underbara pringles, & lasagneplattor till mamma, snart ska jag iväg & träna, ska bli kul faktiskt!

& jag vill verkligen tacka amanda för att hon ställt upp för mig & verkligen funnits när jag behöft henne,  du är en riktigvän, <3 love u!

upptatering
träningen gick ganska bra, fast är helt slut nu :P, ska väl hoppa in i duschen nu & sen ta en rök med mandy eftersom jag ska låna en film av henne (A), predikanten som är skriven av camilla läckberg, verkar ganska bra faktiskt :)
& jag har även insett att han ljög mig rakt upp i ansiktet genom att säga "jag kommer aldrig att lämna dig", det såg vi ju hur ärligt det vaar.


p&k



"
du kommer ångra dig"

over

från början trodde jag på allting, allting, nu tror jag inte på ett ord du sa, du sa att du ville se mig lycklig?, det kommer du aldrig göra nu, visst det vart bara en månad, men den månaden var den bästa i mitt liv, då jag kände mig trygg, då jag visste att jag hade någon som brydde sig, någon som tyckte om mig i helhet, det var med dig jag var som lyckligast, nu håller mitt liv på att gå under, det var två års bortkastad kärlek? jag vill inte ge upp, jag älskar dig, det får inte sluta såhär, det här är inte rätt, eller vad jag anser som rätt, säg som det är, gör jag dig olycklig? är jag inte den du trodde?, det skulle vara lättare att förstå en att du säger att du inte gjorde mig lycklig för det gjorde du, jag har aldrig skrattat så mycket som under den här månaden, även om jag inte gjorde det med dig, gjorde jag det med alla andra, för att jag visste att jag var den lyckligaste i världen & att jag inte behövde mer än så, men nu , nu står jag här, helt ensam & förvirrad utan någonting, ingen kärlek, ingen bror, ingenting. sist vi träffades var det så bra, jag ville inte gå ifrån dig, jag ville inte släppa taget, det var så bra. jag ville aldrig lämna dig, & jag vill aldrig lämna dig nu heller. hoppas du inser vilken bra människa du är, att ditt självförtroende går upp, det behövs. Att en människa, en enda människa kan betyda så mycket för en är helt sjukt, det borde inte ens finnas. jag kan inte säga hejdå nu, jag kan inte det, jag är inte redo för det, inte alls! jag vet att du har sagt varför men det ger mig ingen anledning till må bra, jag kommer aldrig må bra nu. jag är förstörd. jag är inte hel längre, för att bli hel igen behöver jag dig. jag är ledsen för allt, verkligen allting. ge mig en chans till och jag är precis som du vill ha mig. om inte jag kommer sakna dig varje sekund.

24 januari. bästa dagen i mitt liv!
25 februari. sämsta dagen i mitt liv!




:'(

- 25 feb

onsdag. blir nog att bara vara hemma idag. orkar inte gå ut.
är så förbannat trött & har ont i huvudet. & jag orkar inte skriva mer
ska ut på en morgon cigg nu sen blire frulle!
skriver mer senare :)

jag skulle andas i det tomrum som blev över
om du lämnade mig nu

-

du har inget kvar här


- 24 feb

sönderslagen.

det är inte lika farligt som det låter, smärtan gör ondare inifrån.
att just du av alla människor. trodde jag inte. jag tänker inte skriva ut vad som hänt här. 

- 23 feb

måndag, sjuk & allmänt irriterad.inte direkt någon bra start på dagen kan jag lova!, dde ända positiva är väl att min pappa köpte chips & cola till mig (A), + halstabletter, fast det är ju inte lika bra som de andra ;), idagens blir det att bara vara hemma & tjocka som fan :D hihi, kan inte ens röka eftersom att jag har så ont i halsen.:( usch för förskylning!, mn skriver mer sen ska kolla vad som går på tvn :)



lite kläder bara :)


två super snygga klänningar från nelly.com! :)


as fint hårband från forever21.com (:








en blomBrosch, en liten väska, en klänning, en bikini, ett skärp & en tröja från hm.com ! :)


jeansjacka från halens.se :)



ge mig :)?

<3

Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.



   <3  

- 22 feb

om två dagar har jag & jesper varit tsm i en månad! :) kyss på de!

igår blev tacopaj & mysmys med mina bästa!, sen sov michaela med zara & jag erbjöd mig gästrummet :), gick in till jesper en stund på kvällen & prata lite, + lite mys så klart =) idag har vbi spelat match i mariestad, så jävla långt att åka!!, vi förlorade med 5-0, men dom leder ju serien så vi är sjukt nöjda iaf, någta missar, kunde blivit mindre mål, men som sagt helt godkänd match! just nu sitter jag & hostar ihjäl mig & börjar få tillbaka med slemhosta.. perfekt när man ska till sälen.... nej!! menmen börjar med medecinen imorgon så får vi se om den är borta tills i helgen! ska bli ganska skönt att komma bort men ändå inte.., kommer sakna jesper & mina vänner :/ men jag klarar mig nog ;) nej nu ska jag faktiskt ta min döda kropp & lägga mig i sängen & läsa lite :) har börjat om på ego girl, världens bästa bok!
men vi hörs  mina nära & kära (k)

p&k


- 20 feb

jaha, helg igen, & sportlov, :) men för min del får jag ju 2 veckor eftersom jag åker till sälen nästa vecka!
hejja mig, inge grejer jag har med mig till sälen sen då. svenska,matte engelska & massa :P,
usch kommer vara sönder pluggad :(... jaja, men blir att åka till zara nu iaf, efterlängtat!
sen ikv blire väl bara mys & imorgon kommer michaela också!, för najs!!!!!! wiho
bästa brudarna!, love you!



skriver när jag är hos zara sen (k)

-

nu är jag hos zara!, har precis färgat hennes hår , det är röd brunt ! bli nog snyggt!
just nu är hon & tvättar ut det, medans jag sitter här ! , vi ska snart äta något mumsigt hennes mamma
har gjort, kött & klyftpotatis tror jag, massa gott (k), hihi, senare vet jag inte vad som händer,
jag är nå grymt sugen på att dricka om jag ska vara riktigt ärlig ;), får se helt enkelt!
kanske blir att fixa sig lite iaf, sitter utan smink & en knut på huvudet, känner mig jätte ful xD
så ett fix ska vi nog se till att fixa XD haha, lite lustigt dedär :)

p&k

- 19 feb

en dag kvar & barnbidrag!. wiiiihoo :D
träning ikväll. sen får vi väl se vad som händer :)
på lördag blire melodifestivalen med zara & michaela, för trevligt!
den kan ju inte spenderas bättre än med dom sötisarna!
skriver mer sen tänkte trycka i mig lite frukost :)

-

jaha, blev michaela innan träning, vi tjocka kebab (k)
sen på träningen var det 11 som hade sagt i från så vi var bara 6 st,
vi körde mes tävlingar & så, jag tror jag nattis & michaela vann alla utom en tävling (y)
haha japp, skrytarn ofc!, & nu sitter jag & drciker cola & ska ut & röka min sista cigg,
& efter det ska jag försöka sluta :), vi får se hur det börjar & slutar :) haha
nej ciggen ropar. hörs (k)

p&k



sen vill jag bara tilllägga att jag älskar jesper
vad som än händer, det är körit just nu, men det fixar vi :)?

- 18 feb

jahaja, skola idag då, efter lunch äre dans med anna, ! för kul fan (:
efter skolan & sådär blire väl hem, kke unkis senare om jag orkar,
förhoppningsvis blir jag väl hemma som vanligt :P,
jag orkar verkligen inte göra någonting om dagarna, jag är så tråkig.
men på helgerna gör jag för mycket för att ens orka med skolan sen.
nej nu ska jag inte skriva mer, pallar inte :P, vi hörs

p&k

:D

lycklig bella! jajajaja, nu har det löst sig mellan mig & jesper
jäätttte skönt!, jag är så otrloigt kär ska jag säga er.
jag har aldrig känt mig så trygg hos någon som jag gör hos jesper.
skulle inte kunna tänka mig någon annan än honom, jag älskar honom
& har gjort i två år. ., det här är bara början på något bra!
tack för allt baby. du är bästbästbästbäst!



- 16 feb

wiho, ledig :D, har precis duschat & läkarbesöket gick bra!han skulle skriva utnågon astma grejs till mig, så skulle vi se om en sak blev bättre så nu går jag & väntar på receptet :), sen blir att förska med det, sen prataade vi om det kanske kunde vart att jag haft deperitioner & stressigt, men ingenting jag märkt av själv sådär, men det kunde tyda mkt på det sa han :Phan tog blodtryck & grejer, sen tog jag blod prov, uschhhhhaaa...!! bläbläblä , men det gick väl bra :) nu sitter jag & väntar på att mormor hämtar mig & kör mig till tåget & därefter åker till zara, när jag kommer in till stan ska vi vi käka lunch, mums, käkade faktiskt bara en tårtbit igår xD haha. så jag ska tjocka (A), som alltid dårå ;),

jag tänkte även klippa mig snart, jag vet inte hur, kanske lugg :)?.


- 15 feb

hejsan. i helgen har jag inte gjort speciellt mkt, vart & kikat match i fredags,  sen drog jag till mandy ett tag fast drog hem rätt tidigt, igår var jag mest arg. dåligt äcklig dag!, tur att amanda & kine höll mig glad :) det behövde jag verkligen. vi kollade på melodifestivalen, sen kollade vi på the perfect man & efter det spelade vi tp, utan barnfrågor, kändes som jag kunde mkt?!haha nejj, men sen drog jag hem & sova, eller nja, jag funderade en hel del innan jag somna, & fortsatte fundera när jag vakna, men som vanligt ledde det ingen vart. menmen sak samma. idag ska jag väl inte göra speciellt mkt, ska väl mest gå omkring som en tok, imorgon är jag ledig från skolan, ska till läkarn!, vilket jag absolut inte längtar till! vi får hoppas att det går bra. efter det drar jag till min sköna zara !, som jag saknar jätte mkt. !


p&k

- fredagen den 13onde feb

otursdag, hejhej!, jag hoppas det inte blir värre än vad det redan är.en mening gjorde mig glad (:, bara en, gjorde så jag kunde sova! men jag kunde inte gå till skolan imorse ändå , jag kände själv att jag skulle bryta ihop då. jag är verkligen mer emo än dom två i min klass, inge jag skämms? :o ikväll äre kill&tjej kväll hos manda med lite dricka & mys (:, fast jag håller mig ifrån alkoholen, eller jag kan inte dricka när jag är depp, det går inte :/, igår förlorade vi matchen med 4-1, doch hade sura lånat in damer, & damerna gjorde 3/4 mål:P tycker bara att det är sjukt att dom kan vara stolta över en match som damerna spelade åt dom..menmen sak samma, jannika gjorde mål för oss, vilket var väldigt roligt! en annan vet inte hur man tvålar inte dom xD.jag hade damp igår, berodde nog på att jag inte mådde nå bra, fick nå ryck & drog till någon tjej i huvudet med klubban & knytnäven, sen körde jag nog ganska fult hela matchen., men vafan jag hatar sura. min arm är avslagen också,brännmärken över hela knäna, vilket inte är ovanligt efter en match för min del .. :P & nu håller jag på att försöka bygga lite på mitt tålamod, jag väntar & väntar, tiden går så fucking sakt att jag dör! & röksugen är jag. inga cigg, måste fixa det också. känns som om den här dagen är sjukt jävla sämst. hur som helst älskar jag min pojkvän mest i hela världen. & nu ska jag besöka tvn, vi hööörs.

p&k

-..

det är bara en stor lögn alltihopa


-

 
snygg snygg snygg snygg snygg snygg snygg snygg snygg snygg snygg snygg snygg


- 12 feb

blev ingen skola som jag sa, men blir att lira match ändå.
sura tar med damer. fegt!, men det skulle vara kul om vi vann ändå (:
jag kommer fanemej kämpa sönder idag för dom ska fan inte tro att dom är så jävla bra
hatar sura, vekrligen hatar. idioter hela högen, finns några undantag.
zara. vi spelar i samma femma, så då kan väl inget bli bättre?
aja hur som helst. jag är nervös för matchen. & låter allt annat ligga åt sidan tills dess.
mamma kommer snart hem & dampar för att jag inte vart i skolan. men jag klrade det inte bara.
man känner ju själv. suttit & vart emo hemma ist .. :/ aja hur som helst.
ses på matchen hoppas jag.

p&k


- 11 feb, dagen då helvetet dök upp

allting jag gör blir fel
hur mycket jag än vill spelar tydligen ingen roll längre
blodsprängda ögon & ett helvete är det. allting
blir ingen skola för min del imorgon. & ingen mtatch heller.
jag orkar inte, jag var så taggad men allting försvann pga
mina ord, mina meningar, mina andetag, mitt liv
jag förstör allting. precis alt, säg inte att jag inte gör det
jag känner själv hur allting kommer sluta. en bella ingenting

- 10 feb

hade bara slöjd idag efterosm jag stog i cafét hela dagen ! (:
det var väl helt okej., saknar min jesepr otrolight mkt just nu
han komme rpå vår match på torsdag :D wiohoooo :D, bara två dagar kvar!!!!!
zara saknar jag alltid så ni vet, & jag tycker hon ska besöka farbror doktorn ! så min babe blir bra


men nu orkar jag inte skriva mer. ska liksom sakna vidare

p&k 

aldrig utan dig jesper    v


















 

- 9 feb

studiedag!, inge lyxxxxxx heller ;) zara kom hit vid 1 , vi mös & hade kul !
sedan blev det träning, som gick .. ja helt ok :) !!
imorgon börjar plugget igen & då blire nya tag!, men det fixar jag! hiih
saknar min otroligt snygga pojkvän också!, men det kanske är bättre att man inte
träffas så ofta att man tröttnar :), nu saknar jag han hela tiden & då äre så kul att träffa han.
träffade ju honom igår :), helt underbart! hihi jag älskar min pluttis 


http://www.youtube.com/watch?v=CRlpG3zkVYw&feature=related
riktigt bra


p&k

- 8 feb

igår vare finnkampen, var helt okej, :)
med bullski & michaela & zara :)
ihihihi idag blir att åka till ramnäs med paul bullen & putte
& kolla på jespers match med dom & zara :), blir najs
får ju träffa min baby.
och imorgon äre studiedag! wihooo 
jag & amanda gjorde klart som tre sista läxorna idag! äntligen klart!
bra bella, nu känns det som en mer seriös pluggisbella faktiskt!
jag tänker fortsätta så med! menmen
vi hörs & syns gott folk!


isabella saknar sommaren!

p&k

- 6 feb

världens tråkigaste dag!
pluggat & sånt där, & imorgon äre finnkampen! (:
får träffa bästa zara !<3    & kke får syn på älskling också (k)
nej nu ska jag snart sova!. vi hörs

p&k


- 5 feb

shululu ska träna idagens :) saknar min zara massor..
så ska bli skönt att träffa henne idag :D
saknar min babe också. vi får väl se när vi kan träffas!
ey.pussva!


- 4 feb

vart i skolan alla dagar den här veckan.
inge stolt jag är, bara två kvar nu!, men det fixar jag!
klar med engeslkan, matten ligger jag efter som fan
no ligger jaf efter & so med. men jag är på gång!
ingenting är omöjligt eller. kämpa på!
imorgon har vi nationella i svenska del b :P
inge jag kommer faila där :(...
sak samma, ska sova så jag orkar imorgon.

p&k

- 4 feb



natt & dag
djupt & grunt
här & där
överallt



- 3 feb

nationellt prov del A i svenska.
gick riktigt bra faktiskt.
förmiddagen vart dryg & rolig med louise iaf.
sen vart eftermidaagen ett helvete.
psyket tar över min kropp.


- 2 feb

hur vet jag att du känner likadant
om du drar dig tillbaka? jag vill inte.
vad som helst, inte det snälla
hur vet jag att du inte lurar mig?
jag älskar dig. jämt,alltid-för.
lämna mig inte. då klarar jag mig inte
känns som knivar i ryggen bara jag tänker på det
onda tankar går igenom mitt huvud just nu
& finns inte mkt som är positivt
bara du. vännerna.min familj
jag lägger ner allt annat snart
jag vet att du tror på mig men jag orkar inte.
eller jag vågar inte, jag vet inte ens vad jag snackar om
men det är så jävla tokigt allting i mitt huvud just nu
allting bara snurrar omkring. kanske ska bara sova & dö?
eller kanske flytta? första alternativet lät rimligast & skönast!
jag orkar inte. inte nu. inte imorgon. aldrig


- 1 feb

happ söndag helt plötsligt igen då. sämst
i fredags åkte jag till v-ås & sedan till ramäns på lokalfest
det var ganska kul till allt bliv stulet & sånt
sen senare åkte vi tillbaka till stan & sov :)
var jätte mysig, & jag blir bara lyckligare & lyckligare !<3
lördagen var dock värdelös. bakis som fan åkte till skbg
& skulle kiak film men ni tror inte att det är fest där ist
jag ville sova, ingen lät mig sova, så vid halv 5 somnade jag.
kändes ju jätte bra.. nej!
idag har jag kollat på match, herrarna vann med 10-1, bra jobbat!
haha jätte roligmatch att se, men 2 matchstraffar till kolarbyn! ;)
virsbo spelade nå sjukt bra!, nu ska jag snart käka carbonara. MUMS!
hoppas jag klarar veckan i skolan nu då... egentligen vill jag bara skita i allt, men inte värt det!


p&k

RSS 2.0