fuck yooouooou ohohoh

det är mycket tankar som flyger runt i mitt huvud just nu. en del människor som man ''slutat bry'' sig som. visar sig vara riktig jävligt falska, så mycket pepptalk med mig om en del saker, och sen såhär, haha. underbart eller? nog om det nu vafan.

idag ska jag ringa, eller ah min mami ska ringa och kolla med lokal och se om den är ledig, sen ska jag väl bara chilla, försöka träffa mina bästa vänner ochså såklart- elin & michan!

en del kommer alltid finnas kvar, en del kommer inte.

OM 4 DAGAR TATUERAR JAG MIG! skaaaaapligt nervös.

all girls <3

fina sandra and me!


ÖÖHHÖÖ WOOP

hehe.. chillar lite vid datan! helgen var super bra. i lördags hade vi först match, vi vann den med 44-3! härligt brruuuuudar! sen blev det lagferre för dam+herr lag, var super trevligt.

PÅ MÅNDAG SKA JAG TATUERA MIG! jag är meeeeest nervös. bara så ni vet alltså ;)

hittade den här bilden på datan, jäääävlar vad jag saknar 9an... .. buhuu

värt

känns så jäkla onödigt att ens skriva ngt just nu eftersom jag inte har ett smack att skriva om.. haha brist på händelser i mitt liv just nu, känner att det behövs lite mer spänning.

JAG FYLLER 18 OM UNGEFÄR EN MÅNAD! yey.. hehe. och jag ska ha en "liten" 18årsfest för mina vänner och sådär, men fick reda på idag att den lokaelen jag ville hyra gick inte att hyra tyvärr :/ så blir en störrelokal, det betyder ju att jag måste bjuda mer folk... dryyygt, inte direkt roligt om det är en stor lokal med lite folk. så mer folk får det helt enkelt bli, får väl bli sånna som man kanske inte direkt umgås med längre men fortfarande har kontakt? eh vad vet jag. hoppas det blir världens bästa dag iaf!

jag har fått mina kläder från hmtill posten, hämtar ut på freeeedag :D



söndag

klev upp kl 9 idag, vakna av att solen lyste mig rakt i ansiktet, riktigt trevligt att vakna så faktiskt, har hjälp min mamma att baka lite nu på morgonen, vi bakade mockarutor. muuums, smeten rann ner fint i kistan iaf!! haha snart kommer min kära vän viktoria hit och umgås lite innan vi drar på herrarnas sista match för säsongen, känns rätt skönt!

jag har verkligen så himla mycker vårkänslor nu.. har beställt lite nya kläder också.. mohaha, lägger in senare på dom! nu ska jag skära upp mockarutorna! kramisss


studiedag

idag har jag varit ledig. jag har varit hemma hos min söta mormor och kollat på våra bästa år och käkat pastitsio, en grekisk makaronipudding typ. super gottt!! jag ska snart dra mig till elin och busa lite innan träningen.

inatt som min super snygga pojkvän här! riktigt mysigt var det, mindra skönt när han åkte iväg till jobbet imorse strax efter fem.. menmen nöjd att det var jag som fick ligga kvar och sova!

jag vill vinna pengar, men för att vinna måste man ju köpa lotter och grejer. det suger ju haha...

kram

hårdrock

tatuering

den här vill jag ha på skuldran.

det står;
en vision utan en plan är en dröm.
en plan utan en vision är tidsfördriv.
en vision med en plan kan förändra världen



hihi idag är jag så glad.. jag vet faktiskt inte varför med är verkligen det! ska få träffa michaela ikväll och elin imorgon! wiho, inte setts på hela veckan :(

mememememmememe



PEACE & LOOOOOVE nerå

the brace is gone!!!!!!!!!!!!11

nu har jag tagit ut min tandställning. här har ni resultatet!



vinkväll med gamla godingar!

ikväll ska jag ta mig några glas vin och umgås med gamla godingar, var ett bra tag sen sist så vi har mycket att ta igen antar jag. ska faktiskt bli riktigt trevligt att träffa allihopa!

just nu ligger jag i mammas säng och har precis sett klart senaste oth avsnittet, finns det nå bättre eller? svar nej! denna morgon har jag hunnit med att mysa med mitt hjärta och varit ut med caramia! tänkte snart ta och göra mig iordning är faktiskt rätt så rastlös!!



bad girl!!! reeeally bad..

fuck, jag råkar alltid klicka hem...... lite kläder. ska jag ha en vårjacka blire tio grejer till som också klickas hem. tur att jag fyller år när leveransen kommer. maha... 




KRAM

RSS 2.0