stackars tjej!

det är galet hur patetisk du är, att du drar dig tillbaka till dina gamla vänner som absolut inte dög åt dig? som inte hade någon klass alls? vad är det?.. jag hatar falska människor & du är verkligen falsk rakt igenom! hur orkar du? mår du så dåligt att du måste få andra att känna sis lika så, och ditt careface snack är bara bullshit, du bryr dig egentligen så himla mycket, men varför tänker du dig då inte för då? fan var ärlig! det kommer man väldigt långt på. och om du fortsätter med dina feta lögner kommer du inte komma någonstans, kanske ut i skogen? men fan inte längre.


ursäkta, men den här tjejen betydde så jävla mycket för mig, sen gjorde hon något som man bara inte gör. det är synd. menmen bättre att se vem människan är i tid! och jag behöver inga falska vänner!


till mina underbara vänner säger jag såhär, ni är bäst i världen i love you all, and you know who you are :D <3

en veckas icke skrivande

jag har faktiskt inte haft tid att skiva. jag har varit på kryssning och gjort massor :) 

onsdag: jag var på zumba & yoga med mami & maarit! det var kul med zumba iaf, haha... yogan var det mest tråkiga jag har gjort i mitt liv tror jag! never again!

torsdag-fredag: var på världens roligaste kryssning med min familj & mina vänner! det som hände där stannar där, eftersom jag inte komer ihåg så mycket! haha grymt vare, stort tack till michaela,sandra & conny för att det var nå galet roligt.

lördag: aldrig varit så bakfull i mitt liv, det gungade ända in på måndagsmorgonen.. haha iaf så spenderade jag den med michaela, vi kollade på några filmer & hade det massa mys, sen tog jag slagget där! vakna upp av en hand över mig, michaela måste trott att jag varit någon annan haha.! gullet då

söndag: upp tidigt & hade match, vad än siffrorna visade kämpade vi & gjorde en bra match! sen blev det söndagsmys hemma!

måndag: åkte till tåget kom inget jävla tåg på typ en timme, åkte hem till mormor, åt god luch & sen gick jag upp & sovmiddag på soffan haha.. fint! sen blev det träning! jag stod i mål... ja jag var grym okej! eller? hahahah 

idag är jag hemma från skolan, har ont i hela kroppen & har huvudvärk som en idiot! så ska vara pigg tills imorgon, ska vara i skolan från kl 09.00-20.00... fyfan död tjej imorgon. sen lire mys på kvällen yey!

kram... bästa ni
 



im so stupid

jag håller på att falla på samma ställe igen! men nu räcker det, det får inte hända bara! det får verkligen inte det!!! jag tar ett kliv framåt och låtsas som ingenting. igen igen igen igen

varit hemma hela dagen, mensvärk like hell :(( men nu ska jag lägga mig & kolla på Anastasia!

new boyfriend

kikade på step up 2... fann min nya kärlek. omg jag dör seriöst


take me back

ta mig tillbaka, här är min fina kusin! hihi



isabella säger!

7 goda råd till pojkvänner!

1. Se till att ni lever jämställt

”Som det ser ut i dag gör genomsnittstjejen i Sverige två tredjedelar av allt hushållsarbete, alltså dubbelt så mycket som genomsnittskillen. Där behöver vi dra vårt strå till stacken i betydligt högre grad.”

2. Ta initiativ

Både till roliga och tråkiga saker. ”Att se partnern ta tag i disken eller göra något annat självmant är guld värt.”

3. Beröring

”Ta i varandra i vardagen, det behöver inte nödvändigtvis leda till sex.”

4. Lyssna på din partner

”Det är enda sättet att veta vad hon har för behov.”

5. Skyll inte tjat på kvinnan

”Tjat är egentligen vanlig information som upprepas ofta. Bemöt i stället för att ignorera. Tycker du att det tjejen vill är orimligt, ta en diskussion på en gång.”

6. Överskatta inte din kunskap om kvinnor

Utgå inte från att hon upplever saker på samma sätt som du. ”Ett exempel är att killar lättare kan umgås i tystnad. Man sitter i varsitt hörn och sen tycker man att man har umgåtts. Så är det inte för tjejer.”

7. Bekräfta din partner

”Ge komplimanger och kom med blommor, presenter och små överraskningar.”

*****************************************************************

4 goda råd till flickvänner!

1. Klaga inte – tala om hur du vill ha det

Påtala ditt behov i stället för att klaga på mannens beteende. Säg: ”Jag har behov av ett rent hem för att må bra.” Det är ett bra sätt att nå fram.

2. Tala klarspråk

”Var rak när du har viktiga saker att säga, lägg inte in budskap mellan raderna.”

3. Gör roliga saker

Låt gemensamma aktiviteter vara sådana som även han har behållning av. ”Båda ska tycka att det är roligt.”

4. Låt honom diska på sitt sätt

Acceptera att han gör saker på sitt sätt. ”Jag brukar kalla det för baksätesdiskande, när man står över axeln och tittar så att någon annan gör rätt.”

PUSSPUSS


this is me, myself and I

baby we can do it.


kära damlag

tack för att ni gjorde min helg helt underbar! vi hade verklligen så roligt! en del skämde ju ut sig totalt men who cares!? haha not my problem! & jag spenderade min natt tillsammans med toan... kul inte spytt så mycket någonsin.. matchen igår gick åt helvete, men dom var bra så! idag har jag kollat herrarnas match & dom vann med 12-2! wii nu ska jag fortsätta mitt filmmaraton ;D kramis


jag & eveee <3

helg

cha cha. precis kommit hem, är tröttare än aset.. kollar på topmodel nu. ska sätta mig med naturkunskapen en stund också medans jag har lite idéer i huvudet. ikväll blire idolmys sen tidigt i säng, tidigt match i västerås imorgon! kulkul, sen på kvällen blira fest. fintfint!

j j j j j j j j j j j j j j j  överallt.

you are great!



sanningen svider gumman!

jag sjunker inte lika lågt & skriver om hur dålig du är och alltid varit, eftersom jag inte tycker så! men en sak kan jag skriva, att man skriver inte så, hur äkta är man om man inte vågar berätta det till sin vän!? men skriver ut det på sin blogg? hur bra vän är man då egentligen? vad jag har gjort? varför ska jag be om ursäkt utan att kunna försvara mig!? eftersom jag inte vet vad jag gjort. tycker det är sjukt, men nu vet jag precis varför du gjorde det här, det hade varit lättare att sagt som det var istället för att börja bråka? det är din förlust inte min! och angående att jag har lagt ut bilder på mina vänner!? ursäkta, jag har flera vänner, trodde inte det var förbjudet?! känns som det är svartsjuka som ligger i luften!

och nej jag menade inget illa. men jag tycker det är så sjukt! det finns människor till allt!

p.s jag gillar mina tjejer i skolan, vi flummar på cola. fint eller? räkor kke

smycken

hej allihopa, idag i skolan hade vi idrott & sen har jag gjort klart matten. sen hade juag utveckligssamtal, vilket gick kanon! hehe sen nu på kvällkvisten följe jag med mina mostrar,morbrors tjej & mormor på smyckes party, var trevligt beställde två ringar & ett hårband som jag har bilder på :) imorgon äre träning, är aaas pepp! kramizar!

det här passar verkligen mig :D yääy



you save me, always!

när allting känns surt, så räddar du mig


love you

jag älskar dig, har alltid gjort, kommer alltid att göra!
de sista orden.


isabella hejhejhej

matchen i söndags gick bra, spelade oavgjort 4-4 med sudden. ett mål fick jag göra! skönt de! har varit i skolan, & tänker inte på annat än skolan just nu, måste komma ikapp & gärna mer än så! är ikapp nu men vafan bättre att vara ett kapitel före eller?

idag har jag kollade tre avsnitt av gossip girl, & jag blir alldeles tokig, berättar ingentiong som händer eftersom dom avsnitten inte kommit till sverige än!!! så jävla bra iaf! love chuck, grrrrrrr

bilbella

saknar mina babes i skolan faktiskt! dom får mig på världens bästa humör hur än dagen är, jag är så glad att jag lärt känna dom, syftar på mina tjejor katja,linnea & rebecca! ni är guld

helgen har varit rätt lugn, har varit på kalas för morfar & minda som båda har fyllt år den är veckan, jätte god smörgåstårta bjöds det på haha :D ikväll ska jag kika på film med michaela! & kanske några gubbar... haha :D imorogn äre match & jag är typ mest taggad redan! kramar eller nå från bilbella 

just me

hihi jag börjar bli bättre, febern är borta iaf! nu ska jag ta mitt lilla fejs & kolla på träningen! hihi puss på er mina fina vänner!

jag har fått ganska långt hår. wiiiie, snart ryker det dock :(

mina pojkvänner.

säkert glömt någon, men vad gör det? dööööör, avlider. SNYGGINGAR...












"tyck synd om mig" eller...

fick inte ta ut min tandställning på grund att att dom hade tänkt fel, och gjort fel. så nu gjorde dom rätt iaf. varit besviken hela dagen! usch.. ska rabbla upp allt dåligt med min dag eftersom att jag är depp kan allt komma på en gång..

1. iskallt ute
2. fick mens i skolan.. på toan dock, det var väl iaf positivt..
3. haft världens mensvärk, åt knappt nå i skolan.. mat (U)
4. mina skor läckte in vatten/blötsnö
5. tandläkaren gjorde fel, jag spårade..
6. jag har feber!!!!

ni ser mitt liv idag är som om gud vill mig något ont.

har även insett att jag vill spola tillbaka mitt liv två år.. två år & rätta till alla felen & börja om från början, då slipper man tänka så mycket. sakna så mycket och hata så mycket, men vad vore livet utan uppförsbackar? jo ingenting. hoppas att morgondagen blir bättre iaf, blir hemma från skolan dock är ju sjuksjuk... usch vad jag mår dåligt. ska nog anställa en mysig kille som kan servera mig massa gott & hålla om mig nu när det är så kallt.

sen saknar jag min superduper döda/underbaraste ponny!! tänkt på henne hela dagen, vill bara krama om henne.. hittade min gamla tävligskavaj och luktade på den, den luktade bella.. usch så sorgsen jag är idag.. kram på er



peta mig nyss i ögat

gjorde ont, det bara sprutar blod ut ögat, värsta fontänen!!

det jag vill säga & bjuda på var detta kommer vara den sista bilden ni ser på mig med tandställning. ledsen att göra er besvikna!! BYE MY FUCKING BRACE

snyggast i världen!



ska göra ett collage med alla mina drömkillar sen ;) ojoj.. kan bli mycket. men här är min absoluta favorit!

7 november

sköönt lov, blev väldigt mycket party & sånd där, men det behövdes, nu blire lugnt fram över! spenderade mest av tiden med min elon pelon, vi har hunnit shoppat & druckit & tryckt för mycket onyttigheter.... heheh du är bäst <3 har faktiskt inget att skirva så lägger upp en bild på mig & elon & nå.. kram

young beauty



im fine, really?

klart. hade en ta mitt liv dag igår.. haha blir så efter en galen helg!

har tänkt en hel del på sistone om allt möjligt, som att mitt liv förändrades på en natt typ, har ändrat mina åsikter om en del saker. nämner inget men det känns som att jag lekt av mig när det gäller en del saker, och kanske borde ställa mig med båda fötterna på jorden & hitta en väg att börja gå på. det behövs nu! måste ta & bli lite mer känslig, klart det är svårt att bli mer känslig efter att ha fått dras med en idiot i ett års tid!? haha inte så konstigt, men måste våga öppna mitt hjärta igen, jag vill det, frågan är bara hur jag ska lyckas öppna det. nej jag låter som en idiot haha... nej men skitsamma..

Imorgon ska jag till västerås med min älskade vän elonpelon! sen följer hon med mig hem! hihi och sover hät, får se vad morgondagen har mer att erbjuda sig, nu ska jag ligga i soffläge hela kvällen! kram

brun jag var!!!


UNTZ UNTZ UNTZ

fredag, lördag, söndag & måndag.

fredagen spenderades i fagersta, en maskerad fest som bea & sofie hade fixat! det var kul, blev bara alldeles för mycket haha.. men som sagt helt klart godkänd kväll, hade varit roligare om man hade kunnat stått upp en timme till!

lördagen spenderades med elon, vickan & mallan med familje geni, sedan drog dom på krogen, vilka svikare! sen slockna jag direkt jag kom hem! haha
söndagen, klockan ringde kl 9, men vaknade vid 8. sen drog jag iväg på samligen vid kl 10,vi spela match i askersund, typ halva världen bort.. nej men ca 2,5 timme! vi förlorade trotts vi var bättre, menmen careface på det. sen drog jag vidare till västerås hem till rebecca där hon & frida var! sen drog vi på fest i skultuna! mathias fyller ju år idag så vi firade honom! var kanon kul! trotts att det spårade haha. festen slutade i slagsmål och massa andra tokigheter.

idag har jag varit äcklig & tryckt kebab med elon & tränat. nu är jag trött & är bakfull. idag är faktiskt en dag jag tycker synd om mig själv, det måste man ju få göra ibland! så äre.känns som att jag har komplicerat ihop mitt liv lite granna, måste styra upp detta nu, ska börja med ett glas saft. kram

en gullebild sen i fredags



RSS 2.0