- 26 april

JAG BLIR TOKIG. DET FASNAR!

- 23 april

wiho, hade nationellt prov i matte idag, gick riktigt bra faktiskt. fick veta att jag har muntligt i engelska på måndag :), hoppas det går bra!, jag kommer komma in på hotell & restaurang också ;D hejhejhejhej!!! så jävla härligt! nu har jag massa mensvärk & bara vill beställa mina kläder, men ska göra det imorgon & betala direkt istället för faktura (:. en klänning chinos & en tröja sen blire mer när jag ålker till sthlm :D. men ska faktiskt ta en rök nu. vi hörs. pusss

- 22 april

oj, hjar varit riktigt dålig på att blogga ser jag. men jag väl antagligen inte haft tid eller gjort något speciellt värt att skriva. hursomhelst slutade vi tidigare eftersom vi inte hade någon ev. SÅ SKÖNT! sen fylle rjag faktiskt bara år om en vecka typ :D eller ah och några dagar ;D hiihihi och vi drar till sthlm nästa vecka med 9an. blir väl nice, ska köpa mig en klänning skor + bikini då :D wiiihoo . men nu ska jag lira poker faktiskt. och nej, jag är inte bra ! (:


p&k

- 17 april

godmorgon. är fortfarande sjuk, så blev ingen skola idag heller! :) synd egentligen eftersom att jag missar en hel del nu. nästa vecka har vi ju matte nationella. usch vad jobbigt!! & det är soligt ute. m,en har alldeles för ont i halsen att gå ut. febern börjar lätta lite granna, tog en ibumetin när jag vaknade :). men nu ska jag kolla på tv :) vi hörs.






p&k

- 16 april

idag har jag bara legat inne, har haft feber!. orkar inte skriva mer nu.

p&k


- 15 april

JAG ÄR GLAD. min mobil har kommit!
0760390040

- 13 april

hello :), vaknmde sisådär vid 10, legat på soffan absolut hela dagen. och det har varit SÅ SKÖNT!! :D vi satt på altanen tills 12 igår, & bara snacka & planerade sommaren, gymnasie och sådär,  sommaren kommer bli så himla bra, spelar ingen roll om man drar till öland, danmark eller grekland,  vi kommer ha så jävla mycket roligare här, svensk sommar. vi har även planerat att det ska bli varmt :) haha, hoppas det lyder ! ikväll äre harry potter på tv, de vises sten, den har jag inte sett på år så tänkte faktiskt se den :D hihi






p&k

- 12 april

hej, var till mormor & åt mat, var väl gott. nu är amanda & kine här & vi väntar på becka sen ska vi grilla :), ska bli trevligt ! & väldigt mumsigt!

* tack för en social & trevligt kväll girls. ni är bäst!

p&k


- 10 & 11 april

10 april, jag var hem till faster & åt & sådär, sen drog jag med sandra & louise till slaggen, var rätt trevligt där, sen gick vi några stycken tjejer vidare till klas, vilket sög hur mycket som helst, sen hämtade lousie mamma oss, sen sov jag typ,. ganska kortfattad dag.


11 april, wiie solen skiner för tusan gubbar!, jag & mamma ska ut & kratta, skulle hem till mormor iag, men anki & dom har varit sjuka så vi ska ta det imorgon ist! :), letar party nu med mandy & becka :) hoppas vi hittar nå :) liksom är ju faktiskt sista helgen innan vi börjar skolan igen & amanda & jag har bestämt oss för att söka till hotell & resturang på brinell nu, sen söker vi om när construcktion college i västerås öppnar nästa år, visst blir att gå ett extra år men det kanske det är värt :)?. aja skriver senare ! 

p&k 

- 9 april

hemmahemmahemm, usch har feber. :( blää. gårdagen blev iaf trevlig :) & vad fasen händer i helgen :O??? ska iaf på någon påskmiddag men pappas släkt imorgon & med mammas på lördag, kommer bli tjockt med mat :D haha. amanda kommer snart hit & take a smoke, saknat henne :o, inte setts på två dagar elle rjo igår men bara fem minuter :) så ska bli skönt att träffa snyggingen! :) sen ikväll blir det att tjocka godis som fän & cola (MUMS).  förresten tog vi ju SM guld igår :D:D ! (k) kyss på det! :M men ska väl ut till henne nu. hörs



p&k

- 8 april

sov hos sara som ni antagligen vet, var ritigt mysigt, massa prat & sådär!
tack för en trevlig dag bruds!!
åker med 5 tåget till norberg, kommer hem imoron, puss !

- 7 april

ojoj solen skiner fortfarande! jag är imponerad, fast borde inte skriva så egentligen då kanske det börjar regnar, det vill vi ju inte! :) menmen. jag & louise drog hem till tove igår, var välhelt okej:) lirade kort & lite sånt där ;) idagens bliree? ingen aning ännu iaf!, men ska ut & checka vädret snabbt nu, sen skriver jag mer ikv!:)

upptaterad
usch & fy, har suttit inne & bara tråkiat hela dagen, börjar känna mig lite små sjuk också, as on i halsen, & fryser hela tiden. hoppas jag blir bättre iaf! eller jag måste bli bättre!, fasen, sen är jag super sugen på cola, så jag måste väl kanske cykla till ica :( vad jobbigt, gud låter som en fet data nörd som aldrig rest sig från datan. nu ska jag sluta klaga!

igen
jaha, drar till efterlängtade sara & linda i ramnäs, blir kvar där tills imorgon, & imorgon blire förhoppnningsvis norberg :) hoppas jag. nej men ska åka till tåget nu så jag inte missar det :) pusspuss.



p&k

- 6 april

vart lite dålig att skriva nu pga av att min data har laggat & kraschat totalt.., men hur som helst var min helg alldeles underbar!, i fredags var jag& sandra i norberg, trevligt trevligt! & i lördags blev det ju ramnäs med både nytt & gammalt folk, var ju kanon kul! även om det var lite mycket så var jag inhte sämre än andra ;) haha, igår vare wipeout & som vanligt skrattade jag mamma & amanda i takt under programet, snälla, jag känne ringen så blåst människa eller som ens kan jämföra med dom blondinerna som var med, det var fkatiskt ganska skratt retande :O men men..  idag ska jag åka in till v-ås med bästa elin & leta present till hennes robert:) & min släkting robert :D haha, hoppas vi får en underbar dag & hoppas ni andra också får det.

p&k

- 3 april

HEJ SOLIG DAG! jag är lycklig, solen steker hett ! :D hiih, jag & sandra drar bort :) hörs imorgon !
+ att min mobil lever:D haha

p&k

- 2 april

klockan är nu 18.20 och min dag har inte varit nå speciell alls, kine var här ett tag sen kika amanda över en sväng:) amanda är sjuk & jag saknade henne massa i skolan :( buuh där.. men iaf så blire ju fest imorgon :D !! härligt och även lördag tror jag hos eve :), ska bli trevligt som fän :D! höhö har även bestämt mig för vilka omval jag ska göra & dom ser ut så här ;
1. construcktion college, estet malmö
2. teknik college, fagersta
3. nå annat kul :D


haha. inte så seriösa men man hinnner väl ändra sig antar jag !:) hur som helst har jag tryckt i mig en fjärdedels pizza :O, & druckit cola, åt även glass idag! haha mums vare ;) men ska ut med simon senare & prata, var länge sen nu :) sen åker jag hem till sara randolfi någon dag på påsklovet, vilket ska bli kul tycker jag!, saknar henne en hel del fan! & sarah saknar jag givetvis med!, hoppas hon med kan glida in & umgås den dagen! nu orkar jag inte skriva mer, eller jo en sak till, vad tycker ni om "SKORNA SOM SKA BLI MINA"?



p&k


- 1 april

HUGO BLEV DEN RÄTTE FÖR ROSING!, vilket han egentligen inte är eftersom han är den rätte för mig (a' ska jag vara ärlig är han den snyggaste jag sett!!

idag har jag varit i skolan. hade idrott & ev :) var ganska underhållande faktiskt, härligt med röda papper! ha-ha, jag tänkte faktiskt sätta på mig jeansjackan & gå till ica & köpa glass sen, tjock som jag är :) & självklart ska brillorna på! snacka om att det är vårkänsla! jag blir tokigt glad :D sen blire väl unkan eller nå?!

jag är så besviken.
man behandlar inte sinna vänner så
särkilt inte på det sättet!

p&k

RSS 2.0