ge mig tack.






im not a soldier...

jag är trött & hungrig & hela den här dagen har varit ett jävla helvete.

alla klagar, jag orkar inte lyssna.

- 26 juli

jahaja, här sitter man & nästan gråter efter en helkt galen helg, i fredags fyllde lillis så det blev förkaka där innan dom skulle på krogen, iprincip alla, jag åkte vidare mot högskolan för det var lokal fest där :). den sög ju massa. så vi tog nattbussen hem jag,ante,mattis,staffan, bäver & jimmy. vi hade ingen skjuts från sura så vi börjde gå hem, kom till camping sen vände alla utom jimmy & bäver dom gick hela vägen hem, vi andra gick till station för att ta tåget som kom om två timmar. urk... mattis & staffan lyckades få skjuts av bonden, men istället när åget äntligen kom, ringcde ante & hörde hurdet gick för mattis, han var så glad att han var hemma, då ska han öppna porten. haha & det var fel nyckel han fick bara med sig en nyckel eftersom han inte skulle tappa bort dom eler nå, så mattis mötte oss, sen gick vi upp till hannes, vi skulle sova där eftersom jag & ante inte orkade gå hem & mattis var bara en riktig luffare, men sen slutade det med att mattis ringde louise för att prata med markus & då körde han upp mattis nyckel :). då sov vi där & lördagesn lev helt underbar. låg ghemma hos mattis absolut hela dagen & bara kika film med han & änttti. tack för en helt tokig helg & för all kondition.

p&k

- 23 juli

jag börjar med att jag hoppas det går bra för dig pappa! jag älskar dig.



dagen har väl sett ut som alla andra dagar, iaf nästan, fick lite sol, vilket var skönt, sen fiska vi lite :). & film hos beaver, självfallet haha :). imorgon äre innebandy träning, inge jag har längtat, ska blimotroligt roligt! puss på det. upptaterar efter träningen.

nu kommer mattis hit på en cigg så ska väl gå ut.... hare !

uppt. 
träningen gick väl sådär. svettades som aldrig förr & var allmänt slut. kan bero på att det är så kvaft ute också. ingen bra luft alls i tältet :). snart kommer louise & tar en rök, så ska väl klä på mig innan hon börjar tjata & gapa. haha

och eftersom jag är så fruktansvärt rolig ska jag bjuda på denna snygga bild.
 snyggare än så blire inte. haha



p&k

- 22 juli

jag vet inte om jag fixar det här.
jag vill försvinna


- 19 juli !!

lite fulaaaaaaaaaaa








maha.

p&k

- 18 juli

oh perfekt hjärnskakning. hur lyckas jag? jo nu ska jag berätta, igår fyllde min bror år så det var fest här först sen drog vi vidare till markus, louise pojkvän, det var jätte trevligt med dans & allmänt great. sen kom några killar från fagersta, rebeckas kille bl.a, han är jätte snäll men resten vet jag faktiskt inte vad dom har innanför pannbenet. iaf så drog dom för att dom tjaffsa. alla bad dom gå därifrån, men sedan vänder en av killarna, ingen aning om vad han hette, men jag att skulle bäörja bråka han nästan sprang i stegen, iaf var ju smarta jag så smart att försöka få han att gå därifrån igen, gick fram mot han skrek & typ inte kunde göra någonting, men är trött på att människor ska förstöra. sen tog han tag i mina armar och kastade mig i backen, slog i bakhuvudet och vart helt borta direkt. sen vart det mer klart efter kanske en tjugo minuter då jag låg i soffan, då berätta de att jag hade spytt & grejer & förklarade vad om hänt, sen kom mamma & pappa & hämtade mig, först var jag hemma i kke tio minuter & mamma ringde till nå sjuksgrejs, iaf sa dom att jag var tvungen att åka in direkt till akuten, så det var ju bara att göra det. sen blev det en lång natt på akuten & jag fick inte åka hem fören efter nio :P mår bättre nu, men huvudvärk som ett arsle. läkarn sa att jag hade fått en hjärnskakning & om det skulle bli värre skulle jag åka in igen för då kan det vara nå annat eller vad dom sa :P

jag lever ju iaf. så varför klaga ville bara skriva så att alla som undrar får veta :).


p&k  

- 16 juli

godmogron. jag ska skriva av mig lite idag. är riktigt irriterad, att ens vänner hatar en pga att man umgås med fel folk tycker jag är helt fel. jag menar jag umgås med dom jag vill, inte bara för att vilja utan för att dom får mig att må bra. blir besviken på att en del inte accepterar det, men det är då man märker vilka som verkigen är ens vänner, & vilka som bryr sig mest, det ska inte ha någon betydelse vilka jag umgås med?! jaja. ska sluta bry mig faktiskt. sen är det ni som kryper & grejar sen. förresten kul att du ens kunde höra av dig. en sån liten grej.

antar att louise jävel kommer snart för att ta en rök & sånt där gulligt, tänkte faktiskt bjuda henne på frukost också (aa) sen senare blire upp till bäver, & sedan fixa lite grejjs tills imorgon :P för imorgon fyller bror min, då ska vi fira han hemma hos susanne eftersom lillis också fyller snart.

p&k


- 12 juli

sitter hos louise nu vi ska snart dra våra små rumpor upp till bäver & kika på film med honom och några sköna ggröna !
  

upptatering. ojoj. är hemma & ska snart äta varma mackor med massa godsaker till. mm kan inte bli bättre. hihi allting börjar lägga sig på plats. jag kom in på hotell & restaurang. wie, inte direkt oväntat men ändå :) jag lever livet och är allmänt lycklig :) det gillar vi. tycker synd om alla med kärleksproblem & familjeproblem, kan inte vara lätt. därför skiter man i allt dedär med kärlek & bryr sig mer eller mindre om familjebråk. :) gah ska snart upp till bäver gullet igen, han är faktiskt gullig på sitt sätt (A) hahah. eller ja ni förstår. nu ska jag trycka i mig det goda sedan rulla iväg.

p&k

- 9 juli

inte skrivit på ett tag nurå. power meet var riktigt nice. och veckan nu har börjat bra. igår började jag hosta lite granna & idag kommer febern & hela paketet, kliar i halsen som bara den. usch för jobbigt äre. bilder från power meet finns på facebook :) ska faktiskt sova nu har så förbannat ont :(. vi hörrs


RSS 2.0