LITE 2011

hej hopp gummi snopp.. aaaah nu var jag rolig va ;) inte varit i skolan på hela veckan, har sovit som en riktig kratta dom senaste nätterna, bara önskat att jag haft min gulle brevid mig, jag är i en sån period då man behöver någon hela tiden, vilket nu är min conny, inte okej! skärpning, här ska vi inte bli beroende av varandra, det är bara onödigt, plötsligt ligger man där helt ensam och inte vet vart man ska ta vägen, så så ska det inte bli, jag kan klara mig själv!

idag har jag varit i stan med bästa elin & robert, och såklart min favorit Adam! dom köpte en 50' 3D tv, coolt.. nja inte direkt men trevligt vare, sen käkade vi multibuffé på bäckby, mysi!

nu håller jag på drar ner nya harry potter,meangirls 2 och paranormal activity 2 ;) tänkte skrämma arslet av min finaste på fredag, hihi snäll jag är ;) nu slänger jag in lite bilder som ni missat! puss & KRAM


jag har tryckt spicy hähä

busat med adam!

haft en cpkväll med mina underbara vänner <3

varit sjuk & skrattat åt mina fina lagkamrater ;)

umgåtts med bästa michan

mina fina vän viktoria <3 ( vickibus.blogg.se ) LÄÄÄÄÄÄS

tagit bilder på mig själv hähähähä.

jaga såhär ser jag ut. kram hejdå

Nattinlägg

Jag kan inte sova om nätterna.. Det suger verkligen, har blivit förskyld igen också... Trevligt eller nä! Kram

tre apor

cha cha bloggen... sitter hemma hos michaela och dricker några glas vin just nu. M har bjudit på käk, fläskfile,nå special pommes och bea med sallad & vitlöksbröd, så man luktar ju som en ängel i munnen.. haha senare ska vi hem till mathias ocg min conny & chilldricka med några fina vänner! kommer nog bli trevligt.

i veckan har jag varit i skolan & även tränat. så har inte haft så mycket att skriva om direkt.

slänger in några bilder på mig och elmichovic. kramiz <3





HEMKLICKAT











godmorgon.....

klockan är kvart över 6 och jag vaknade för en halvtimme sen. inge död jag är.. mamma har precis åkt till arlanda, hon ska till finland på begravning, hade velat följa med men känner ändå att jag inte vill missa skolan något & vill spara pengara på någon roligare resa.

fick hem mina skor igår & dom är helt underbara! supernöjd!!! sen klickade jag även hem en ny beställning! hihi


mina nya favoriter

MARIO KART

sitter hemma hos svettna/michaela.. conu är med här. vi lirar lite mario kart på wii!!! jag har ju redan vunnit alla cuper så jag har inget motstånd.. nä michaelas dator är as liten och svår att skriva med så slänger in två vackra bilder... kramiz










FÄTTOBELLA


hockey... död åt hockey

jag isabella maggan hauki hatar hockey av hela mitt hjärta, det är en meningslös sport som man iprincip får döda varandra i.. iaf när herrar spelar. damerna får knappt röra varamdra. tycker det är en orättvissport som kan förvinna. nu vet ni vad jag tycker om äcklig hockey. vilket påhitt...

vaknade rätt tidigt, men orkade inte kliva upp fören vid 2, min kära tjatade tills jag blev irriterad och klev upp. vi har precis blivit bjudna på mat hemma hos mig, eller ah mina päron bjöd.. smakade väl sådär. han gillade det iaf! det är ju bra det iaf! ska snart upp & kika på träningen. sen blire nog sällisspel med mina godingar! sen tar jag slagget hos c inatt igen! mysiigt.

saknar min vicka också.. måste ringa henna någon dag & höra om hon vill ses!


hittade bilder från mitt arkiv, jäklar vad jag har förändras. eller?






*
*





Morning

Ligger fortfarande i sängen hemma hos min gulle! Gårdagen spenderades med mina tjejer, vi kollade på I walk to remember. Rensade tårkanalen ordentlig haha! Killarna satt i andra rummet och såg när Sverige missade medalj!! Hehe.. Nu ska jag somna om är mest trött! Kramiz

Friends<3

Har umgåtts mycket med Elin, Michaela och Sandra på sistone! Är super kul att vara med er! Elin och jag var tajta förut, så kul att hitta tillbaka till varandra!!! Och michan är bara galet underbar! Känns som verkligen allt vill gå min väg!



Igår umgicks jag med Michaela och Elin innan träningen sen efter lekte jag med C en stund! Super mysigt, eller ah synd att det var hockey på tvn...

Det är nytt år mina vänner och det ska bli det bästa året i mitt liv! Fyller 18 om några månader sen börjar det roliga! Längtar som bara den!!! Har lite planer för sommaren.
• resa med mina pullor i maj/juni.
• p&l med m&s
• sommarjobba
• power meet
• en party resa i slutet av sommarn!

Det här var bara början av mina planer! Den kommer fyllas ut!

nu ska jag berätta för er om vad som har hänt medans jag har dissat datan!

jag har varit på cup med laget, vi vann cupen.. gud så trevligt! det kändes som vi behövde det! här kommer lite snodda bilder från sandra från cupen!

jag fick massage av wine, var super skönt kan rekomendera det!

fick hämta pokalen & fick ett ännu bättre pris, en kram från en riktig sötunge! gooose!!

<3

firade med n kebabrulle! jippii. sen köpte jag en klännig i avesta!
superduper snygg, den kommer ni få se mycket av sen ;)

har haft mysiga wii kvällar/ svettlan med brudsen,
för det mesta med michaela & sandra. men även elin
har varit med ett par ggr. MARIO KART <3 och mario bros 
michaela har både varit blond & brunett tiden jag har varit bort,
ni får två svettiga bilder på na!

blondi

brunetti girl

har även firat nyår med mina kära vänner!
bilder snoffa från elin, ( finns på mina länkar)

michaela och bobby

fina elin! jag är stolt fotograf! ;)

hugo rosas flickvän!

michan och jag...

hehe conuu

har ju även varit på decemberrocken med fina flickor! fast har bara två bilder.

me and sandy! <3

jag & bästa m <3



allt för mig just nu! kramiz

RSS 2.0