- 22 maj

johej bloggen, jag har inte haft tid att blogga eftersom jag knappt är hemma längre :) jag håller mest till uppe hos hannes med mina friends :). det är riktigt nice faktiskt! slutar snart grundskolan. uschsuch, har precis fått en bra relation till anna , våran svenska lärare, m-l har vi redan en bra till, men anna har precis öppnat sig :). usch så jobbigt det ska bli att inte få vara kvar på skolan .. blir brinell ett år, sen v-ås (: men ska faktiskt ut & ta lite luft, så hörs vi.

p&k


- 7 maj

i tisdags blev jag världens lyckligaste, jag fick min efterlängtade hårförlängning. och det blev supersuper bra! snacka om att gå från fult hår till snyggt! :D hihi veckan har sett ut som den brukar, skola, fotboll & vart en sväng upp till hannes då & då :). var i stan i helgen & det sög ju :/, men iaf så ska jag hemm till min sköna louise & kirra lite trippel i håret, blir nog nice :), och imorgon drar hon & jag till v-ås & inhandlar kläder eller hon ska köpa en fön eftersom hennes suger & hon får hårförlängning nästa vecka, hon blev lite avis ;) haha menmen, det blir nog så bra så :). puss på henne, hon är bra! & elin var här nyss, tog en rök & lite snacka, trevligt som fan. har spelat lite poker på sistone så lär väl skärpa mig lite ;), men nu ska jag hjälpa mamma med maten. hörs väl.



p&k

MY SUPER SWEET SIXTEEN

idag är ingen vanlig dag,för lilla jag fyller faktiskt år :') hiihhi har fått en massa fina blommor & massa godsaker, & pengar!, nyss har vi käkat grillat, fy tusan så smarrigt det va! hoppas ni har haft en lika bra dag som jag! sandra har sovit här också :) massa trevligt, & hon sover kvar nu inatt ocksååå ! sådetså fuckers! puss på'na!


isabella hauki
930502
14.14


RSS 2.0