- 28 juni

oh nice, var inne på cityfestivalen igår, det var grymt roligt :)  träffade en hel del sköna människor, sen tog jag nattbussen hem med alla boys :) vaknade vid halv 3 idag, så simon ska snart köra ut mig till mamma & dom som redan är på sjön :) stekigt som fan också ute, sen har jag missat en hel dag sol, lite surt men skulle inte palla ligga ute ändå xD haha. men nu ska jag faktiskt duscha. vi hörs.

p&k

- 26 juni

sitter hos linneah nu, hon gör mat (: vi har solat lite nu under förmiddagen. lite färg har vi iaf fått! jag är sååååå sjuuuuuuukt arg, inte visste jag att robin bengtsson skulle på rix fm. jag är så besviken på mih själv att jag inte åkte. bläääää.. jag villllleeeeee ju se han. nu ska jag tröst äta.

so beautiful


inge p&k

- 24 juni

mmmmmmmm soooooool!. började dagen med att gå ner till båtbryggan & stek med kine&mandy, sedan åkte vi ut på sjön med tobie, åkte ring & stekte ännu mer. kan ju inte bli bättre! nu ska jag städa mitt rum & sedan upp till bäver, eftersom jag & linneah ska lana sims ! mohaha nice! men hare bäst.

p&k

- 22 juni

jag var ju bra på att upptatera, såg nyss kommentaren av sara att hon tyckte att jag skulle upptatera om mitt hektiska sommarliv, vilket jag lär göra eftersom det händer så mycket. imorgon åker mina grabbar till p&l & jag & linneah har fått äran att bo i bävers lägenhet medan han är borta, så vi bor där till på lördag/söndag. kommer bli en hel del mys & trevligt tycker jag! nästa vecka är det power meet, fytusan, taggar som bara den redan!

igår solade jag & linneah & "badade" vatten spridare, hur roligt som helst, linneah sprang runt som en liten treåring av lycka. trevligt att se henne så glad ska jag säga er! här kommer pics från gårdagen:D


     lite bruuuuun iaf                                          hihi iaf jämfört med linneah baby!

- 13 juni

sommarlov, sommarlov, borde jag inte njuta? hur som helst så gör jag inte det, inte alls, det suger! vädret är dåligt och jag vill inte börja gymnasiet. nu ska jag inte tjata mer om det, jag har iaf bilder från avslutningsmiddagen och avslutningen på facebook! ikväll ska jag tjänalite pengar så jag har till power meet, ska sitta barnvakt åt mina söta kusiner! wiho, fick även pengar när jag slutade 9an av mormor & sune, det tackar jag för!. håller på med att trappa ner med rökningen nu, fick en riktig tankeställare när jag var med linneah & räkna ut hur mycket pengar man lagt ut på cigaretter och hur mycket det förstör kroppen. så snart är det lagt på hyllan jag har bestämt mig, jag ska sluta röka!

nu ska jag gå & fira min kusin emil som fyller 3 (: hihi

p&k

- 9 juni, avslutningsmiddag!

åh herregud, man har längtat i minst 7 år på det här. men nu när det är vill man verkligen inte. jag vill inte sluta buuh. men nu är det som det är! ska iaf ha på mig mina vita rosettklänning idag & skorna jag köpte igår :D hihi det gör mig glad iaf :), sen imorgon blir det en annan vit klänning som jag verkligen älskar!.  amanda kommer snart hit & då tar vi moppen upp till linneah sen till hannes, amanda ska låna hennes skor idagens :) hihi ska väl ta en rök s att min nervositet sjunker. !! förresten så ska jag smörja in mina ben, var bara tvungen att skriva det :D haha PUSSSSSSSS

- 6 juni

hey helo, slarvskrivaren bella här!, nej men  nu händer det så mycket så man får inte tid att skriva. iaf har jag varit på klassresa med bästa 9an i riddarhyttan, var kasst väder, men var himla trevligt. man lärde sig att pratamed personer man inte har pratat med på 3 år, & man umgicks nå sjukt med våra underbara lärare, kan inte fatta att vi ska skiljas allihopa, & starta nåfgot nytt, det äer as jobbigt. om 4 dagar har jag inte kvar anna mårten & m-l.. usch jag sitter ju & små gråter nu. hur ska jag klara av det :O. dom är bara så jävla bäst, finns inga bättre lärare! en fet kyss på dom! men nu ska jag inte glömma bort att säga att 9A, vilket är min klass vann dragkampen! så fuck yoooooou 9C!!

ska försöka komma ihåg att skriva oftare, men nu kommer amanda hit. ska väl ta en rök & massa snack!



p&k


RSS 2.0