turkiiiiet. hej

sitter i baren nu, haha ända stället man har internet uppkoppling typ :) jag har blivit brun eller ja iaf framsida, likblek baksida ;) haha menmen tio dagar kvar så! har köpt mig en super snygg hatt! haha dag blev jag först uppvaktad med en ros av en kille i baren sen reseverade han ett bord för min skull & gjorde riktigt  fint på bordet haha, lägger in bilder :) haha lite skönt att det finns någon romantisk kille på denna jord haha, jag är inte intresserad med det är ju kul att ngn tycker att man är fin! haha aja hur som helst är det typ 40 i skuggan på natten<3<3<3<3 & strålande sol! inge bättre, imorgon drar vi ner till havet, sen på kvällen är jag anki på annika utbjudna men killen i baren på tiscotansit!!!! nice hehe .


;TURKIET!

nu får ni inte sakna mig allt för mycket här i byn! jag menar vet att jag är virsbos höjdpunkt men.. näääerå! men ska lägga in en bild från havet där jag kommer steka, alltså helt sjukt underbart, kommer dansa & bli neger! fan vad fint!

död?!

nej så klart inte, lever tyvärr haha.. nej det har hänt mycket sen jag skrev sist! power meet & party med mina babes, jag & mattis gjorde slut :(... tyvärr but i love him!!!! nog om det, har suttit inne & deppat i två veckor över det, men måste ju försöka gå vidare, vilket blir svårt menmen.

igår blev det mys med linda & tog några drinkar, mest goda! sen kom folket dit & vi dansade & umgicks, helt ok!! sen drog vi till owe :) ja sen var jag hemma ;D haha & idag har jag inte mått på topp men vafan livet är som det är! "livet är ingen dans på rosor, livet är en dans med svåra steg", som louise brukar säg!! min bästavän!

& vet ni? IMORGON ÅKER JAG TILL TURKIET & BLIR KVCAR I TVÅ VECKOR! inge bättre? wiiho

lite bilder sen gårdagen med bästa.


börjar med en liten ego bild på mig haha.... hmm

linda min babe!!!!

lillis,gullet elin & björk


haha många bilder va? nej men ärligt jag orkar inte lägga in fler för tar cp lång tid.men ska iaf börja blogga mer nu om min vardag när jag börjar skolan i v-ås & ser hur mitt liv förändras så :) promise my friends! skriver mer imorogn innan jag åker!!


justja mina vänner rösta på min super snygga sko också!!



http://nelly.com/designyourshoe/?obj=RpSU6tf9Q3ak9eATw45E0segNEprxfvEIDWDw3BAualq3j8oa2qX#shoeGallery


RSS 2.0